11/33 A kérdező kommentje:
Az elso du vizelet eleje..megcsináltam es valami kijött,rájöttem hülye vagyok meg középsugaras vizelet kellett volna.gyors ujra pisiltem,es a második teszt erősebben latom a csíkot.de ott van es jo helyen,mert melletettem a 2evvel ezelőtti tesztemet.Es tudom reggel kell tesztelni :-(
2014. márc. 30. 18:50
12/33 A kérdező kommentje:
Koszi h megneztetek!!
2014. márc. 30. 18:50
13/33 anonim válasza:
A 2. Halvány pozi lehet, de ismételd meg holnap
14/33 A kérdező kommentje:
Corax tesztem van reggelre,nem tudom megmerjem e csinálni vagy meg varjak 1napot..
2014. márc. 30. 18:53
15/33 anonim válasza:
Szia! Az alsónál én is látom a második csíkot! :-)
16/33 anonim válasza:
Az alsón én is látom a 2. Csíkot :-). Megkérdezem hogy hány nappal vagy peteérés után és milyen márkájú a teszt (10-es érzékenységű?) :-) Remélem nem veszed tolakódásnak...:-)
17/33 anonim válasza:
Megkérdezem= megkérdezhetem ...
18/33 anonim válasza:
Mintha látnék valamit a második teszten!
19/33 A kérdező kommentje:
X epil a teszt,25-os.Nem vagyok benne biztos,de 2.ra nem varom.
2014. márc. 30. 19:59
20/33 A kérdező kommentje:
Peteeresem 9-10napja lehetett,de a fiamat is nemvart elott 5nappal mutatta ugyanez a teszt!
Természetesen nem veszem tolakodasnak!
Ja,es a hőm 36.9 reggel is,ami igy volt a masik 2 gyermekemmel is.
2014. márc. 30. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!