2/33 anonim válasza:
El van ázva mindkét teszt. De ebből még lehet pozi, persze nem biztos, mert nagyon maszatos. A 2. Mintha sejtetnek valamit. Ez most hányadik nap?
3/33 anonim válasza:
Én a másodiknál látok egy halvány második csíkot.
4/33 A kérdező kommentje:
Biztos h nincs elazva(marmint nem direkt) mert figyeltem h a megadott másodpercig legyen benne.
2014. márc. 30. 18:23
5/33 A kérdező kommentje:
Nem várt elott vagyok meg,de a masik gyermekemet is kimutatta ez a teszt mar elotte.Azert teszteltem mert sok gyanús tünetem van.eloben sokkal jobban latszik,es mindkettőn,bar tudom sokan írjak ezt..
2014. márc. 30. 18:27
6/33 anonim válasza:
3-as vagyok.
Én látom a második csíkot. Nekem is ilyen volt az első tesztem. De pár nap múlva úgyis kiderül.
7/33 anonim válasza:
Az also nekem halvany pozitivnak tunik. Azt kesobb csinaltad mint a felsot?
8/33 anonim válasza:
De most hogy jobban megnezem, a felson is van valami de az halvanyabb az alsonal.
9/33 anonim válasza:
Mindkettõt halvány pozinak látom
10/33 anonim válasza:
az elsön nem látok semmit de a második halvány pozinak tünik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!