Nagy dózisú C vitamin tényleg késlelteti a menstruációt?
Figyelt kérdés
2. napja késik és nagyon reménykedem, babát szeretnénk. Különösebb tünetem nincs, csak 3-4 napja mindjárt megjön érzés. Kicsit köhögtem hét elején, így 3 napja 1500 mg C vitamint szedek. Lehet, hogy csak emiatt késik?2009. dec. 18. 08:51
1/8 anonim válasza:
A C vitamin miatt nem késhet. Ez csak vitamin, így nem befolyásolja a hormonjaidat, és a ciklusodat. De ha beteg vagy, előfordulhat, hogy attól késik. Szerintem ha még mindig nem jön meg, egy-két nap múlva tesztelj reggel. És írd meg az eredményt!
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy nagy dózisban inkább meghozza!
Anno doki mondta!
Inkább csinálj egy tesztet,már úgy is kimutatná ha baba van!
Szorítok!
3/8 A kérdező kommentje:
Van itthon tesztem, asszem megcsinálom.... Bár nem a reggelei első pisi, de nem tudok várni.
2009. dec. 18. 09:32
4/8 A kérdező kommentje:
Háát, ez bizony pozitív.... Halványka, de két csíkos!!!! :))) El sem merem hinni, nyáron volt egy 6 hetes vetélésem, most nagyon fogok vigyázni mindenre!
2009. dec. 18. 09:49
5/8 anonim válasza:
Ho-ho-ho-hó-óó-ó-óó!!
De jóóóóóóóóó!
Na látod nem hiába drukkoltam!
2. voltam
Sok boldogságot!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak még most nagyon félek! Mit egyek? Milyen vitamint, hogy ne legyen baj? Kedden megyek az orvoshoz, azt mondta "feltuningol" egy kicsit, hogy ne veszítsem el megint... De addig?
2009. dec. 18. 10:29
7/8 anonim válasza:
Mivel már volt egy vetélésed,biztos ad duphastont ami segít megtartani a babát.
Pihenj sokat,most úgy is jön a hétvége!
Szedj mondjuk femibion 800-at,ez nagyon jó!!!
És a végén persze légy nagyon boldog,pozitívan kell hozzá állni a dolgokhoz,úgysem lesz semmi baj!!
üdv
A drukkered!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
2009. dec. 18. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!