Létezik, hogy a pozitív ovulációs teszt után csak 4-5 nappal később következik be a tüszőrepedés?
Ez jó hír nagyon! Ez a második olyan hónap, amikor tesztet is használok a hőmérőzés mellé. Múlt hónapban a pozitív teszt napján esett le a hőm, másnapra már megemelkedett. Most szerdán volt pozitív a teszt, és csak ma ment fel a hőmérsékletem. Remélem a tegnap esti együttlét esélyes lehet, már nagyon szeretnénk babát.
Köszönöm a válaszokat!
Az óraállítás miatt ma még hamarabb is keltem, szóval ha rendes időben mértem volna valószínűleg magasabb lett volna a reggeli.
Szia! Nekem nem lett meg akkor az ovum, meg 2.-tól megint pozitív lett a teszt 3 napon át. Nem értem mi lehetett. 3 helyen vezetem a görbét, mindhárom mást mutat. Ciklus 1.-ét, fertility 2.-át, ez meg 3.-át. Én egyébként úgy érzem 2.-án volt meg. Egyébként előző ciklusomban a ciklus.hu húzta be jó helyre, ezt a menstruáció kezdete miatt gondolom. Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!