Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet sikeretelen beágyazódás?

Lehet sikeretelen beágyazódás?

Figyelt kérdés
Ápr 5re nem várom. Márc 22én voltam együtt párommal, pont ovu napján. 3 napja folyton rosszul vagyok...vagyis voltam + szurkálások. Ma reggelre minden ilyen tünet elmúlt. Lehet h sikertelen volt a beágyazódás?

2014. márc. 30. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Ha sikerült a megtermékenylés akkor csak most kezdödik el a beágyazódás. A tünetek semmit nem jelentenek, mint tudjuk alegtöb nőnek smemi tünete nincs és nem is figyel rá, viszont aki babát akar az ki van élezve erre és minden kis dologra figyel és be is tudjuk magunknak képzelni sajnos (tapasztalat):-( Ráadásul a rosszullét végképp korai még azt a HCG szint okozza ami csak a beágyazódáskor kezd el termelödni. Aktus után 7-10 nappal, de ilyenkor még nem akora amennyisége hogy bármit is okozzon. Éppe ezért 99%-bak csak az 5.-6. héttöl van rosszullté ha van. persze van kivétel de nem aktus után pár nappal. Annak a rosszullétnek más oka van.
2014. márc. 30. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 4 naptól rosszul voltam, orvosok se akarták felfogni hogy lehet, nem láttak semmit. De 7 teszt is pozitív volt 3 hetet kellet várnom mikor az orvos mondta hogy látja. Sajnálatosan elvetéltem. Most megint ujjra próbálkozunk 1 hete voltunk együtt és 4. naptól görcsölte, tegnap este elájultam. Nem bízom el magam de remélem baba.
2014. márc. 30. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi ez le maradt, és 5 héttől semmit nem éreztem semmi jele nem volt h terhes lenné. 7 héten levetéltem :(. És ma se éreztem semmit. Nem törvény szerű sztm
2014. márc. 30. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
nagyobb jelentőséget tulajdonítunk a beágyazódásnak mint ami valójában.......
2014. márc. 31. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!