Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki mostanában szeretett...

Aki mostanában szeretett volna pozitív tesztet a legjobban, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ma elszállt minden reményem. 17 hónap próbálkozás után megint meg jött. Nem éltem bele magam, de most minden egyben volt és még sem sikerült. Arra lennék kiváncsi , hogy ti mivel terelitek el a gondolataitokt , így karácsony előtt? Biztosan sokan vagyunk így sajnos, hogy nem lesz a fa alatt pozitív teszt megint.
2009. dec. 17. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A kérdés kiírójának: nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze Nektek :( Ne add fel! Újévi ajándéknak sem lenne rossz, 2010 januárban, nem igaz? ;)

2009. dec. 18. 12:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek szorítok akinek még van remény! Köszönöm a válaszokat! Utolsónak: Én is így gondoltam valahogy!
2009. dec. 18. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En csak azert kotnyeleskedek ide, hogy mindannyiotoknak remenyt adjak a tovabbiakhoz a tortenetem rovid elmeselesevel. 32 eves koromban hagytam abba a fogamzasgatlo gyogyszer szedeset. Evekig remenykedtem, gorcsoltem, hisztiztem, ragodtam, jarattam az agyam a babam, aztan betoltottem a 39-et is es feladtam minden remenyt. Egy szep aprilisi hetfon elmentem a nogyogyaszomhoz es kerek perec kozoltem vele, hogy menjunk neki az inszeminacionak, mert en nem varok tovabb. Ez pontosan iden aprilis 13-an volt. Ma, december 20-an, pontosan 37+1 napos vagyok, azaz a dokinal jart nap kornyeken megtortent a csoda. Isten is ugy gondolta, hogy megadja az eselyt, mindenfajta mesterseges beavatkozas nelkul. Lanyok, fel a fejjel, nincs meg minden remeny elveszve! Szoritok mindenkinek es boldog karacsonyt kivanok, ha lehet, sok-sok + teszttel. OPTIMIZMUS LANYOK!!!!!
2009. dec. 20. 17:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is! Nagyon gratulálok és sok boldogságot kivánok a babádhoz és jó egészséget! Boldog karácsonyt neked is!
2009. dec. 20. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Utso vagyok. Koszi szepen a jokivansagaid. Dolgozz, szorakozz, maszkalj, olvass, kapcsolodj ki sokat es ne jarasd az agyad rajta. Hidd el, sikerulni fog! En nagyon szoritok neked. BOLDOG KARACSONYT es MEG BOLDOGABB UJ ESZTENDOT!
2009. dec. 21. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!