Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki mostanában szeretett...

Aki mostanában szeretett volna pozitív tesztet a legjobban, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ma elszállt minden reményem. 17 hónap próbálkozás után megint meg jött. Nem éltem bele magam, de most minden egyben volt és még sem sikerült. Arra lennék kiváncsi , hogy ti mivel terelitek el a gondolataitokt , így karácsony előtt? Biztosan sokan vagyunk így sajnos, hogy nem lesz a fa alatt pozitív teszt megint.
2009. dec. 17. 17:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én múlt hónapban is pofára estem mert nagyon bíztam benne.Minden klappolt és persze,hogy megjött.

Totál ki voltam!

Igaz most karácsonyra nem várom,de már nem fűzök hozzá nagy reményeket.

Elhatároztam,hogy kipróbálok új dolgokat,kikapcsolódok,elterelem a gondolataim a "gyerekcsinálásról"!

Elkezdtem Fittness terembe járni és jógázni a barátnőmmel.

Valami hasonló dologgal próbáld magad lekötni,lazuj el és éld az életed!

Hidd el sokkal derűsebben látod majd az életet!

Én már nem is idegesítem magam ha megjön.

Ez az élet rendje,és jönni fog az a baba úgy is ha akar!

Kinek előbb kinek később!

Sok sikert az elkövetkező időszakra!

És kitartást mindenek felett!

2009. dec. 17. 17:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez a válasz most nagyon jol esett. A munkám miatt is ki vagyok (már csak holnap megyek az idén dolgozni.) Ez is rá segitett, hogy most így ki borultam. Nagyon köszönöm a válaszod!
2009. dec. 17. 17:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Neked viszont szurkolok!
2009. dec. 17. 17:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez a hónap most nekünk is nagyon jól összejött:-, de volt már ilyen hónapunk, s aztán a végén mégsem lett + teszt:-( Még reménykedem, mert 20-ra nem várom, s eddig a hőm ilyenkor már mindig esett, most viszont még feljebb is ment, igaz, hogy csak 1 tizedet. A gondolataimat mindig nagyon nehéz elterelni, s amikor megjön, mindig nagyon ki vagyok borulva, bár próbálom nem mutatni, mert a férjem is egyre nehezebben bírja.Úgy teszem túl magam rajta, hogy Őt vígasztalom, s addig-addig mondogatom neki, hogy majd a köv. hónap jó lesz, amíg végül már én is elhiszem.
2009. dec. 17. 17:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Kedves vagy te is! Hátha nektek sikerül. én tudok örülni más boldogságának is. Most nincs itthol szerencsére a férjem , jol ki sírhattam magam. Nem szereti látni ha sírok. Már ő is kezd ebbe a témába bele fáradni. Félek, hogy el távolodunk egymástol.
2009. dec. 17. 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen probléma, s még szerintem lesz is, akárhogy is próbálom nem mutatni az érzéseimet, ő ismer, s tudja, hogy valami gond van. Az a legnagyobb baj, hogy most már ott tartunk, hogy magát okolja, hogy ő a béna és a hülye, hogy nem tud gyereket csinálni. Nekem van 2 gyerkőcöm az előző házasságomból. Hiába magyarázom, hogy még csak pár hónapja próbálkozunk, s voltak hónapok, amikor mind a ketten tudtunk, hogy ez most esélytelen lesz. Nagyon szeretném meglepni,karácsonyra. Félek, hogy nagyon befordul, s tiszta depis lesz:-( Amúgyis nagyon csendes, nem igazán beszél az érzéseiről. Féltem őt is és magunkat is.
2009. dec. 17. 18:06
 7/15 nini24 ***** válasza:
Nekem ez a 2. clostis hónapom, azt hittem, nem jön meg, minden klappolt! :) De tegnap óta véres a nyákom (BOCSI), tehát tuti megjön...:( De az a gyanús, hogy nekem, ha görcsöl a hasam, akkor meg is jön rögtön. Most meg várat magára :( Most már akkor jöhetne rendesen, hogy újra nekiálljak a clostinak! Mindenkinek pozitív tesztet kívánok a fa alá, és kívánom, hogy inkább rajtam tombolja ki magát a természet, ha már muszáj :(, és nektek legyen szép 2 csík :) Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)
2009. dec. 17. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 17-19 körül nem várom,de tudom,hogy jönni fog. Másfél év után lassan ez a hónap sem lesz a miénk,pedig ennél csodálatosabb karácsonyi ajándékot el sem képzelhetnék.
2009. dec. 17. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Ma vagyok a 12.dpo-n. S sajna esett 2 tizedet a hőm, pedig minden nagyon szépen alakult, s az időzítésünk is jó volt:-( Milyen szép karácsony lett volna:-(
2009. dec. 18. 08:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát én 16-ra nem vártam, de 14.-e óta folyamatosan azt érzem, hogy mindjárt megjön, és kicsit barnás pecsételésem is van 2 napja. Igazából nem is pecsétel,mert a tisztasági betét hófehér marad, csak a wc papíron látszik. Nem is értem mi van... Ami még fura, hogy a "mindjárt megjön" érzés egyáltalán nem állandó! Sokszor abszolút semmit nem érzek, és a hasam sincs úgy felpuffadva mint mensi előtt szokott, ez nagyon bíztat, viszont a barnás cucc miatt nem reménykedek. Mert az is mindig megvan 1-2 napig mensi előtt.

Szerintetek van még esélyem? Mi is már másfél éve próbálkozunk és még semmi! Szebbet nem is tudnék elképzelni egy + tesztnél karácsonyra, ezt kívánom mindannyiunknak!

Férjeinknek pedig kitartást, és lelkierőt. Az enyém is nagyon várja a kis "porontyot", és szívem szakad meg néha attól ahogy reagál amikor megjön :( De nem adjuk fel!

Írjatok, mi van Veletek? (Bocs a kisregényért)

2009. dec. 18. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!