Aki mostanában szeretett volna pozitív tesztet a legjobban, hogy vagytok?
Szia!
Hát én múlt hónapban is pofára estem mert nagyon bíztam benne.Minden klappolt és persze,hogy megjött.
Totál ki voltam!
Igaz most karácsonyra nem várom,de már nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Elhatároztam,hogy kipróbálok új dolgokat,kikapcsolódok,elterelem a gondolataim a "gyerekcsinálásról"!
Elkezdtem Fittness terembe járni és jógázni a barátnőmmel.
Valami hasonló dologgal próbáld magad lekötni,lazuj el és éld az életed!
Hidd el sokkal derűsebben látod majd az életet!
Én már nem is idegesítem magam ha megjön.
Ez az élet rendje,és jönni fog az a baba úgy is ha akar!
Kinek előbb kinek később!
Sok sikert az elkövetkező időszakra!
És kitartást mindenek felett!
Sziasztok!
Hát én 16-ra nem vártam, de 14.-e óta folyamatosan azt érzem, hogy mindjárt megjön, és kicsit barnás pecsételésem is van 2 napja. Igazából nem is pecsétel,mert a tisztasági betét hófehér marad, csak a wc papíron látszik. Nem is értem mi van... Ami még fura, hogy a "mindjárt megjön" érzés egyáltalán nem állandó! Sokszor abszolút semmit nem érzek, és a hasam sincs úgy felpuffadva mint mensi előtt szokott, ez nagyon bíztat, viszont a barnás cucc miatt nem reménykedek. Mert az is mindig megvan 1-2 napig mensi előtt.
Szerintetek van még esélyem? Mi is már másfél éve próbálkozunk és még semmi! Szebbet nem is tudnék elképzelni egy + tesztnél karácsonyra, ezt kívánom mindannyiunknak!
Férjeinknek pedig kitartást, és lelkierőt. Az enyém is nagyon várja a kis "porontyot", és szívem szakad meg néha attól ahogy reagál amikor megjön :( De nem adjuk fel!
Írjatok, mi van Veletek? (Bocs a kisregényért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!