Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12. dpo-nál,10-es érzékenysé...

A 12. dpo-nál,10-es érzékenységű teszttel van esély a + tesztre?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 13:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Annyira nehéz ez az időszak, amíg csak vár és vár az ember, ráadásul ilyenkor is nagyon veszélyes az emelés, cipekedés. A kolleganőimnek pedig akármilyen aranyosak is, nem mondhatom, hogy lehet, hogy babás vagyok, de majd csak 2 hét múlva tudom meg, addig a nehezét csináljátok helyettem, ráadásul ezt nem is lehet minden hónapban eljátszani velük.
2009. dec. 17. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Szia! A tesóm a pennyben dolgozott, rengeteget cipekedett raklapozott , idegeskedet mert főnök beosztásban dolgozott és még is sikerült neki elsőre. Nem is sejtette, hogy babás. ( Én meg semmit nem cipekedek még sem jön a baba.)
2009. dec. 17. 17:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem értem én ezeket a dolgokat:-( Az egyik nagyon szeretne, s mindent meg is tesz a cél érdekében, s nem jön, vagy ha jön sajna megy is, míg mások egy jó darabig nem foglalkoznak vele, s semmi gond sincs. Annak örülök, hogy a tesódnak sikerült, s nem lett semmi gond a sok cipekedéstől. Én nagyon félek tőle. Soha nem bocsájtanám meg magamnak, hogy ezér ment esetleg el a baba. Holnap csinálok tesztet, lesz ami lesz.
2009. dec. 17. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:

Menjél el mással táppénzre,ha rendes a dokid kiír.Ha bízol benne megmondhatod neki az igazat,ha nem akkor találj ki valami betegséget.Az elhúzódik 1-2 hétig,közben nálad a pozi teszt,elmész a nőgyógyihoz aki megállapítja a terhességet,és ad javaslatot az állományba vételedre.

Így kibekkelhetnéd,hogy ne kelljen dolgoznod ha nem kismaminak való a munkahelyed.

Sok szerencsét,még mindig 1 voltam.

2009. dec. 17. 22:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez tényleg jó ötlet, eszembe sem jutott volna:-) Hétfőn valszeg megyek a házi dokihoz, s megdumálom vele. Nagyon rendes, meg lehet vele sok mindent beszélni. Mégegyszer köszi.
2009. dec. 18. 07:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2009. dec. 18. 09:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem, mert esett a hőm reggel 2 tizedet, s nem mertem tesztet venni. Most úgy gondoltam, hogy ha nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek.
2009. dec. 18. 09:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, s szellemcsíkos lett:-(, de még nem jött meg:-) Fogalmam sincs, hogy mikor teszteljek, de lehet, hogy már csak a két ünnep között tudok venni tesztet.
2009. dec. 22. 15:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi írd meg, hogy mi lett veled! Nagyon drukkolok!
2009. dec. 23. 22:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem végig a régebbi megválaszolt kérdéseket és remélem nem haragszol érte, ha megkérdezem, hogy mi lett veled?
2010. jan. 8. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!