Lehetséges olyan, hogy ovus fájdalmam van, de nincs ovu, vagy később lesz?
Figyelt kérdés
Tegnap este 8 körül volt egy kis fájdalom, de a délutáni, majd az esti ovus teszt negatív lett, valamint még mindig alaphőm van. Tegnap voltam a 12. napon. Sajnos a ciklus hosszát még nem tudom, mert ez lesz a második menszeszem missed ab után. Elsőre 32 napra jött meg. (ugye van esély, hogy ha ebben a hónapban nem sikerül összehozni a babát és megjön, akkor visszaáll 28-29 naposra?)2014. márc. 26. 07:20
1/1 anonim válasza:
Én éreztem középidős fájdalmat, aztán a 17. napi UH-on kiderült, hogy nincs pé-m. Missed után 7 hónappal vagyok.
Most kezdtem az első Clostys hónapot, bízom a sikerében. :)
Szerintem feltétlen figyeltesd a dokiddal, hogy mi újság van odabent, így csak tippelni lehet, azt meg nem érdemes.
De sztem még próbálkozni korai missed utáni 2. hónapban, persze ezt is az orvos dönti el...
Sok sikert! Mielőbbi babásodást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!