Mennyi a terhesség esélye? Bovebben lent
Figyelt kérdés
penteken (marcius 21) bulizni voltam es tobbet ittam es felelotlen dobtest hoztam. 4x jott letre szexualis kapcsolat az este alatt 2x ment el a pasi.a szomoru az hogy mjndezt vedekezes nelkul.ekkor vesztettem el a szuzességem. az utolso menzrsem elso napja 02.24 es 28ig tartott. azaz a heten legkesobb meg kellene jonnie a peteêrésem szamitasaim szerint 10-14 e korul vplt azaz joval az aktus elott. eggyes oldalakom azt is irtàk a stressztol is keshet es ugye emiatt es mas dolgok miatt de stresszes vagyok minden nap. nagyon felek a terhessegtol 600x megbantam amit csinaltam. szerintetek mennyi az eselye a terhessegnek? nem szeretnék oltasokat lapni hogy miert csinaltam stb igy is elegge kivagyok. koszonom 16/l2014. márc. 26. 02:53
11/19 anonim válasza:
Én azt tanácsolom hogy várj még 1 hetet és utána csinálj tesztet. Fiatal korú vagy még ? De én szerintem is 50 % hogy terhes vagy. Sajnos legalább a fiúba lett volna annyi becsület felhúz magára a gumit.
12/19 A kérdező kommentje:
mint màr a kérdésben is irtam 16 eves vagyok
2014. márc. 27. 06:46
13/19 anonim válasza:
Remélem az én kislányomnak több esze lesz ennyi idősen.:)
14/19 anonim válasza:
Van rá esély...Majd leírod, ha megcsináltad a tesztet?
15/19 anonim válasza:
Elnézést a 16/1 nem volt egy értelmű. Én szerintem nagy rá az esély :/ 3-án csinálj egy tesztet annál előbb felesleges. De ha héten nem jön meg akkor már egyértelmű. Írj majd hogy mi lett. Amúgy meg igaz felelőtlen volt, de megbánta, és lehet bánni is fogja. De emberből van követ el hibát.
16/19 anonim válasza:
Nah mi lett az eredmény megjött ?
17/19 A kérdező kommentje:
nem rendesen, hanem sürübb sötét vérzésem volt de ez valoszinuleg a pajzsmirigy problémámtol van
2014. ápr. 5. 14:45
18/19 anonim válasza:
Értem, az a lényeg hogy megjött. Legközelebb vigyáz.
19/19 anonim válasza:
Csináltál tesztet? Mert a nem megszokott vérzés sok esetben a beágyazódás jele, és annak ellenére, hogy volt valamilyen vérzésed, emellett még terhes lehetsz.
Feltétlen teszelj !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!