Mennyi a menstruáció normális késése?
16 éves korom óta menstruálok,eddig minden rendben volt de már lassan 3 hónapja hogy össze-vissza jön meg van amikor csak 2-3 napig van aztán rá kb.1 hónapra (kb.1 hetes késéssel) megjött.
Ma 1 hete kellett volna megjönnie.
Nagyon fáj bal oldalt a hasam alja és a gerincem is (olyan mint amikor rá másnap megjön)de nem jön meg.
Rendszeres szexuális életet élek a párommal de mindig védekezünk.
A múlt héten sokat idegeskedtem (munka,család) szinte minden nap volt valami,ráadásul meg is vagyok fázva (folyik az orrom,fáj a fejem,gyakori vizelési inger stb.)
A kérdésem a hogy mennyi idő a normális késés?
Terhes lehetek?
Köszönöm.
19/L.
19 évesen ez már gáz. Mármint az ingadozás. 1 hét még csak-csak belefér, de hitegetni nem akarlak, vegyél szerintem egy tesztet, ha jövő héten ilyenkorra se jön meg.
AZt csal mellékesen teszem hozzá, hogy a megfázásnak ehhez semmi köze, az idegeskedésnek még talán-talán. De erre kár alapozni.
Nem utolsó sorban evvel az ingadozással jó lenne orvoshoz menned, 3 után normális esetben már beáll úgy a havi, hogy fogamzásgátló nélkül is pár nap eltéréssel, de belőhető, hogy mikor kezdődik a vörös futam.
16 éves koromba megjött.17 éves koromig össze-vissza jött meg,volt hogy 3 hónapig nem is volt!
18-19.évem elején teljesen normális volt,most 3 hónapja ingadozik megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!