Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi a menstruáció normális...

Mennyi a menstruáció normális késése?

Figyelt kérdés

16 éves korom óta menstruálok,eddig minden rendben volt de már lassan 3 hónapja hogy össze-vissza jön meg van amikor csak 2-3 napig van aztán rá kb.1 hónapra (kb.1 hetes késéssel) megjött.

Ma 1 hete kellett volna megjönnie.

Nagyon fáj bal oldalt a hasam alja és a gerincem is (olyan mint amikor rá másnap megjön)de nem jön meg.

Rendszeres szexuális életet élek a párommal de mindig védekezünk.

A múlt héten sokat idegeskedtem (munka,család) szinte minden nap volt valami,ráadásul meg is vagyok fázva (folyik az orrom,fáj a fejem,gyakori vizelési inger stb.)

A kérdésem a hogy mennyi idő a normális késés?

Terhes lehetek?

Köszönöm.

19/L.

2014. márc. 25. 16:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hogy ha pisilni kell akkor még jobban szúr bal oldalt a hasam alja és kicsit középen is.
2014. márc. 25. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

19 évesen ez már gáz. Mármint az ingadozás. 1 hét még csak-csak belefér, de hitegetni nem akarlak, vegyél szerintem egy tesztet, ha jövő héten ilyenkorra se jön meg.

AZt csal mellékesen teszem hozzá, hogy a megfázásnak ehhez semmi köze, az idegeskedésnek még talán-talán. De erre kár alapozni.

Nem utolsó sorban evvel az ingadozással jó lenne orvoshoz menned, 3 után normális esetben már beáll úgy a havi, hogy fogamzásgátló nélkül is pár nap eltéréssel, de belőhető, hogy mikor kezdődik a vörös futam.

2014. márc. 25. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:

16 éves koromba megjött.17 éves koromig össze-vissza jött meg,volt hogy 3 hónapig nem is volt!

18-19.évem elején teljesen normális volt,most 3 hónapja ingadozik megint.

2014. márc. 25. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Evvel tutira elmennék orvoshoz, inkább nyugtasson ő meg, minthogy valami bajod legen.
2014. márc. 25. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
El kéne menni orvoshoz, az első menzesz után 2 évvel már illik beállnia. Lehet, h nincs különösebb oka, de akkor is orvos lásson, mert szervi ok is lehet.
2014. márc. 25. 16:55
 6/7 anonim válasza:
Ha 1 hetet késik a menstruációd, az nem nagy gond még ha utánna viszont megjön, pár napos késés az természetes nekem azt mondta az orvos,hogy akár 2 hét is belefér még a késésbe. Sok minden befolyásolhatja, stressz,időjárás fogyás vagy hírtelen hízás stb... ha szúr pisilés közben az is lehet hogy felfáztál, de jobb ha megnézeted orvossal.
2014. márc. 25. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
1-2 hét belefér!
2014. márc. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!