Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez teljesen negatív vagy...

Ez teljesen negatív vagy láttok rajta halvány második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 25. 21:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
5,10# vagyok. Sajnos most mar ugy gondolom -. Szerintem, ha nagyon minimalisan is, de kellett volna erosodnie. Az utolso kepre ra sem mondanam inkabb, hogy latok valamit. De hanyadik napon vagy? Drukkolok nagyon, hogy ne legyen igazam.
2014. márc. 28. 06:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Tudnunk kellene hányadik dpo! Ebből még lehet pozi. Reggeli elsőből csinálj!! Drukkolok :-)
2014. márc. 28. 09:19
 23/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom hol tartok, 30-36 napos ciklusaim vannak, de volt 28 napos is. Február végén jött meg utoljára, de ugye az vsak 28 napos. Április első napjaiban már meg kell jönnie legkésőbb. Egyébként lehet fel vagyok fázva, pont olyan érzés és sokat pisilek. Éjszaka többször voltam kinn, így nem is tudtam tesztelni reggel. Napközben megpróbálom összehozi valahogy. A tegnapin egyébként jobban láttam a vmit mint az elsőn, de ezekre egyelőre nem lehet halvány pozit sem mondani. Az xepil jobb volt, csak elfogyott. Könnyen el tudom képzelni, hogy ez mind szellemcsík, ezért sem fűzök hozzá sok reményt.

A telefonommal tudok csak képet csinálni, ha számítógépen nézem meg a képeket én sem látok halvány csíkot sem. Pont ezért is gondolom úgy, hogy amiről nem tud jó fotó készülni az nagyon nem jó.

Köszönöm lányok! :-)

2014. márc. 28. 09:37
 24/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen is csak nagyon halványan jött ki. Szellemcsíkok ezek, nem erősödik...

2014. márc. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!