Szedem a duphastont. Befolyásolja a tesztelést? Késik is a mensim. Esetleg lehet tévesen + a tesztem a bogyótól?
Figyelt kérdés
Csak jan.4-én tud a doki fogadni,és a mensim nem jött meg.16-ra nem is vártam.
Most nem tudom,hogy kell-e szednem tovább a duphit vagy sem?
Teszteltem,és + lett,de több tszt meg--.Lehet,hogy csak a megnövekedett hormonszintemet mutatta ki a teszt és mégsem vagyok terhes?
A DUPHASTON HATÁSSAL VAN A MENSIRE?KÉSHET ETTŐL A BOGYÓTÓL,VAGY MEGJÖN TŐLE AHOGY KELL???(ez fontos kérdések,aki tud,NAGYON SZÉPEN KÉREM SEGÍTSEN!!!)
Köszönöm!!!
2009. dec. 17. 10:54
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki,hogy csak volt babám!:(
Ki vagyok:(
Nektek kívánok kellemes ünepeket,boldog új esztendőt!
2009. dec. 19. 10:08
12/12 sissy05 válasza:
Kedves kérdező! Tudom ez a téma számodra rég volt aktuális és remélem azóta megoldódott minden és már a kisbabáddal várod a karácsonyt. Nekem van egy 10 éves gyermekem és párommal nagyon szeretnénk még egyet, sajnos nem jön össze, duphastont szedek és engem is NAGYON érdekelne h megjön e a menszesz a szedése altt? ma kellene megjönnie, de nem merek tesztelni. Nagyon félek a csalódástól. Attól tartok h a duphaston miatt nem jön meg. kérlek írjatok hátha tudtok segíteni. Megigéren pár nap múlva tesztelek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!