Lányok nagyon halvány csíkom van, hihetek neki? De még nem nagyon korai?
Figyelt kérdés
Én karácsonyra nem várom,de nem tudom miért teszteltem.Tudom nagyon-nagyon korai.Clear Bluval csináltam és néhány percen belűl ott is volt a 2. csík,de előszőr csak halvány s vékonyka volt,majd utána már vastagabb csak halvány,de szabad szemmel azért lehet látni.Itt a görbém.Mit gondoltok?
2009. dec. 17. 10:19
1/5 anonim válasza:
Nem tudom megnyitni a görbédet, de ha ott a második csík, akkor babás vagy, gratulálok. Azért halvány, mert még korán csináltad, pár nap múlva erősebb lesz. Ha karácsonyra nem vártad, s mégis kimutatta, akkor szerintem nagyon korai peteérésed volt.
2/5 anonim válasza:
Szerintem babós vagy, de még ne kürtöld világgá. Én a helyedben a jövőhéten is csinálnék egy tesztet, és addig is csak zuhany, nuku szex, és ne emeld meg magad. sok sikert! k
3/5 anonim válasza:
Nekem a doki biztosra mondta, nem érdekes, hogy halvány, attól az még pozitív. Aztán megvizsgált, s lőn.
4/5 anonim válasza:
Én sem tudom megnyitni a görbéd.:( De ha ott van a 2. csík akkor nagy a valószínűsége hogy babás vagy!! Halk gratula!:)
Amúgy a Clearblure szerintem egy jó teszt mert elég hamar kimutatja a terhességet. Én is ilyet használtam!
5/5 anonim válasza:
-linkeld már be a görbécskéd légyszives mert nem tudjuk megnyitni!
Köccke
Ha van fotó a tesztről azt is szívesen megnézzük!
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!