Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ketteské tervezzük. Nektek...

Ketteské tervezzük. Nektek milyen körülmények közé érkezett?

Figyelt kérdés

milyen idős volt egyeske? lakás/ház nagysága,szobaszámok? bevételek,kiadások? egyeske milyen habitusú? stb,ami eszetekbe jut. milyen félelmeitek voltak?

most lesz egy éves egyeske,ez az első próbálkozós hónapunk. egy szobába kerülnek majd a gyerekek, kb. 210E ft a havi bevételünk és durván 100E számlák. egyeske veszett hisztis. leginkább az anyagiaktól tartok,bár ésszerűen gondolkodva bele fér...

2014. márc. 21. 06:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
egyeske? ketteske? jajjj......
2014. márc. 21. 06:20
 2/18 A kérdező kommentje:
a kötekedésre nem vagyok kíváncsi. így a legérthetőbb. elhiheted,hogy otthon,az utcán nem így szólítom.
2014. márc. 21. 06:33
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Off: Egyetértek az elsővel. Ezt itt is gáz nemcsak az utcán. Puszi
2014. márc. 21. 06:43
 4/18 A kérdező kommentje:

akárhányszor térek vissza erre az oldalra,sajnos mindig azt kell tapasztalnom,hogy a kötekedés az első. elvonatkoztatnátok ezektől a szavaktól? egy kis segítség:

milyen idős volt első gyermeketek? lakás/ház nagysága,szobaszámok? bevételek,kiadások? első gyermeketek milyen habitusú? stb,ami eszetekbe jut. milyen félelmeitek voltak?

most lesz egy éves első gyermekünk,ez az első próbálkozós hónapunk. egy szobába kerülnek majd a gyerekek, kb. 210E ft a havi bevételünk és durván 100E számlák. első gyermekünk veszett hisztis. leginkább az anyagiaktól tartok,bár ésszerűen gondolkodva belefér...

remélem meg vagytok elégedve most már és szebben telik a napotok...

2014. márc. 21. 06:53
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Azt látom, hogy a bevétel összegszerűségétől kevésbé, a felhasználási módjától jobban függ, hogy hányan mennyiből jönnek ki.

Extrém példa, de apróhirdetési oldalon futottam bele egy nyolcgyerekes anya segítségkérő hirdetésébe, ahol képekkel is illusztrálta (gyerekekről) - nem tudja fizetni az albérletet. A képeken a gyerekek kezében/asztalon levő (ilyen esetben maximálisan luxuskategóriába eső) elektronikai cuccok értékesítéséből 3-4 havi lakbér kijött volna.

2014. márc. 21. 06:57
 6/18 A kérdező kommentje:
spórolunk ahol tudunk,élelmiszeren próbálunk nem spórolni. jelenleg egy autóhitelünk van és egy áruhitelünk (így összességében olcsóbban jutottunk a termékhez). semmi luxus cikk, buta telefonunk van,2000-ért vettük auchanban, nagy kocka tv-nk, ezeken nem is kívánunk újítani. ellenben nagy kertünk,jószágaink. zöldség,tojás,hús megvan,ami kell.
2014. márc. 21. 07:05
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Ennyiből ki kellene jönnötök. De az első babát nagyon gyorsan szoktasd le a hisztiről, mert sok baj lesz vele, ha megszületik a pici.
2014. márc. 21. 07:15
 8/18 anonim ***** válasza:
22%
Ne fohlalkozz a kotekedokkel! Most ha neked igy tetszik nekem mindegy, hogy fogalmazol. :) elso kislany nyaron lesz 4 eves, nyarra varjuk a 2. Babat. Havi bevetelunk olyan 180-200,mikor hogy kapja a parom a fizut, munkaktol fugg. Alberletben elunk, kiadas az albira max 45 ezer. A nagylany most hisztisebb korszakat eli, neha eleg nehez vele, de varja nagyon a tesot. Elso probalkozos honapban osszejott a teso. Annyi, hogy szerintem jelen helyzetben annyival nehezebb nektek, hogy meg pl s nagyobb is pelenkas gondolom, talan ilyenkor meg tobbet kell kolteni ra is, mint ha picit nagyobb lenne. Ha egynemuek lesznek, akkor megint egyszerubb a felallas, mert akkor minden megvan a tesotol. Nalunk a 2 fiucska lesz, igy szinte mindent ujat kell venni, mert lanyomnak szinte semmo uniszex doldot nem vettunk. Ami marad az a kisagy kiskad, meg par db body. Amugy imadom a bababorzeket, ott sok mindent olcson be lehet szerezni. GYEDET GYEST KAPSZ? nekem csak gyes lesz.
2014. márc. 21. 07:19
 9/18 A kérdező kommentje:
a pelust mosom,az nem jelentene nagyobb kiadást,max néhány darab újszülött méretet szereznék be. gyedet kapok, de a kistesóval már csak gyest fogok. viszont ugye egyszerre a gyeddel,vagy ha később jön össze,akkor dupla gyest. a hiszti meg... hogy lehet leszoktatni róla? okot nemadtam rá,hogy hisztis legyen,nincs elkapatva,max nagyik által,de nekik meg hiába beszélek...
2014. márc. 21. 07:30
 10/18 anonim ***** válasza:
27%

Van egy érzékeny, de akaratos 3.5 éves fiam, júniusban jön a tesó. 2 szobánk van de egyelőre a fűtés miatt egyben vagyunk. A havi bevétel mindennel együtt kb 240-270e, de nagyon sok tartozásunk van amit apránként nyögünk.

A te babád most próbálgatja a határait, mit szabad neki és mit nem. Én a helyedben várnék egy picit, még ő is kicsi, szüksége lenne rád.

2014. márc. 21. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!