Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bugyuta egy kerdes de megnezne...

Bugyuta egy kerdes de megneznetek?

Figyelt kérdés
Szoval mikor peteeresem van kb egy hetig akor napi szinten szelentesek jonnek ram kinos de ez igy van es minden honapban.melle megvan minden tunet ami kell ilyenkor petefeszek feszites nyulos folyas hanyinger.esetleg mas is igy van ezel vagy csak en fogtam ki ezt a .....?
2014. márc. 20. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is így van. 2x annyit is járok a wcre mint máskor
2014. márc. 20. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszike a valaszt.kicsit megnyugodtam h nem csak en vagyok igy ezel a dologal

:-)

2014. márc. 20. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:

én annyira fel vagyok olyankor puffadva, hogy még a pisilés is fáj, szörnyű, utálom....

volt mikor el is ájultam. azt mondta az orvos, hogy ilyen a természet, mert minden rendben van velem, hozzátette, hogy legalább van peteérésem, hát köszi, attól még szenvedek kb. 2 napig

2014. márc. 20. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van csak nekem mensi elott pár nappal ráadásul hasmenésem is szokott lenni!:)
2014. márc. 20. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, én akkor pukizok rengeteget, mikor menstrálok.

Ha a popsimra lehetne kötni egy szélerőművet, akkor egész Dunántúl éves energiaellátát biztosítani tudnám.

2014. márc. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!