Mire számíthatok, ha elmegyek nőgyógyászhoz hogy segítsen, hogy kisbabám legyen? Mire számíthatok? Nektek mit csinált?
Rendszeresen normális 26-27 napos ciklusaim vannak, szép görbével talán kicsit rövid luteális fázissal (12 nap körül). 1 vetélés 2007-ben 6 hetesen (aztán IR, amely már nincs, többi érték akkor teljesen jó volt), utána 3 év sikertelen próbálkozás (nem mentem akkor dokihoz). Újra próbálkozásban vagyunk 3. hónap (új párral). Összessségében nagyon régóta szeretnék babát, de a próbálkozásos időszak több mint 3 év.
Mit fog a doki csinálni? Hormonlaborra küld? Most kéne megjönnie legszívesebben már most mennék, ha az az első. Tudom hogy ciklus 2 vagy 3. napján kell az első.
Felírhat-e hormonlabor nélkül pl clostyt, hogy minőségileg javítson a peteérésen, illetve a beágyazódási folyamaton?
Mit fog csinálni első körben, mi a menet? És utána?
34 éves vagyok, nevetséges tudom, de tök türelmetlen vagyok.
Első körben 3. és 21. napi hormonokat néz vérvételből, illetve csinál ultrahangot, hüvelyit.
Ha normális a doki, akkor hormonértékek nélkül nem ír clostyt, ráadásul ahhoz rendszeres uh controll is kell.
Átjárhatósági vizsgálatra is szükség lehet, illetve a párodnak egy spermavizsgálatra.
És ne pánikolj, én 38 évesen szeretnék első babát már lassan két éve, ebből 10 hónapja kezelik a hormonjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!