Megnéznétek? Oda képzelem?
Nagyon várjuk hogy érkezzen a baba :( :)
Ha napfényen nézem olyan mintha lenne ott valami.
Szívesen :)
Én megvàrnàm a szombat reggelt :) a holnap du-i vizeleted nem biztos h elég koncentràlt lesz. Vagy ha nagyon nem bírod ki h ne tesztelj, akkor vagy 4 óràn àt ne igyàl ne pisilj...és akkor talàn.
Nem baj h meleg vízbe fürödtél, csak ne legyen forró az a víz. De én a tusolàst vàlasztanàm ha sikerülne a baba.
Mi is 1 éve próbàlkozunk....
4es
Dontottem meg varom a szombat reggelt. De hisz ma du csinaltam ezt a tesztett :S csak azert kerdeztem h holnap kimutatja e du ?
Noh mindegy varom szombat reggelik es ket tesztett veszek es ha eros lesz akkor atalok tusolasra :)
4es nagyon drukkolok hogy neked is babad legyen :)
Aki babas annak szivbol gratulalok :)
Most csinaltam du ezt a tesztett de ez negativ :(
Nem most kellett volna hanem reggel?
Nem birtam varni :(
Reggel kimutatja a pozit, attol hogy tegnapi halvany pozika volt? :( :(
Csinaljak holnap is egyet reggel?
Utolso valaszolo! Hat megcsinaltam a tesztett negativ lett.
Meg varom a menszim napjat aztan tesztelek ujbol. Vagyis inkabb akkor has nem jon meg. Bar ketlem hogy pozi lesz :(
2 negativ 1pozi ilyen sose volt. A tesztett viszont pontosan a leirt alajan vegeztem meg hat nem egyszer csinaltam mar.
Jah es ugyan azt a tesztem hasznaltam mint anno regen.
Negatív lett??? :( pedig biztosra vettem h màra erősebb lesz a csíkocskàd.
De amíg nem jön meg addig még lehet bizakodni....
Majd írd meg az eredményt ha tesztelsz!!!
Nagyon drukkolok neked h mégis babàs legyél. 4 napod van a nemvàrtig; még bàrmi lehet!!!
4es
Hat valahol ereztem hogy negativ lesz! Nem vagyok elkeseredve! Csak azt hittem hogy nem kellesz mennem dokihoz.
Noh majd szerdan kiderul minden! Majd megirom a teszt eredmenyt! :)
Koszonom a drukkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!