Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a görbémre? Jól...

Ránéznétek a görbémre? Jól húzta be az ovut a rendszer?

Figyelt kérdés

Szerintem hiába voltak az ovu-tesztek, nem akkor volt ovum, mint ahogy behúzta a ciklus.hu. Még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megvolt-e már. 2 napja csak egyszer-egyszer van petefészek fájdalmam, de előző napokban iszonyatos ovus görcseim voltak. Ha akkor lett volna, elvileg utána nem kellett volna fájnia, nem?

[link]

Előző hónapban olyan egyértelmű volt a görbém (bár szerintem akkor is 2 nappal korábbra húzta be). Nem értem, most mi van...

Ez az előző havi görbém:

[link]

2014. márc. 19. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Még csak most ment fel a hőd, ennyiből nem lehet még megmondani, hogy jó helyre húzta-e. Az biztos, hogy most nem akkor volt,mint az előző hónapban. 4-5 nap múlva már jobban fog látszani, mikor volt.
2014. márc. 19. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább 21. napon volt, bár ennyiből még nem lehet megmondani. Akkor biztos az ovu, ha fent is marad a hőd.
2014. márc. 19. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző hónapban két nappal később volt igen.

Nekem sem olyan erős mindig ovukor a fájdalom, ebből még semmit ne vonj le. Ovu a pozi lh teszt utáni 48órában van van, van, hogy Aznap, de lehet másnap, sőt Elvileg harmadnap is. A mostanin, ahogy Előttem írták ha fennmarad az a tuti. Ciklus.hu sajnos ilyen..vannak jobbak.

2014. márc. 19. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nagyon kíváncsi vagyok. Ma is 36,9 volt. Magasabb, mint szokott, de nem annyival, mint kellene, szerintem...És azóta is vannak petefészek szurkáim. Én komolyan nem értem, mi zajlik most bennem.
2014. márc. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!