Ha 10. dpo-n x-epil negatív, még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Van egy hetem a nemvártig, és a szokásos brutális görcsölések helyett most semmi... Viszont két napja egy picikét véreztem, és a hüvelyem duzzadt és száraz...2014. márc. 19. 06:13
1/5 anonim válasza:
Ennek mi értelme...
Várd meg, hogy megjön-e, aztán ha nem akkor tesztelj!
a remény hal meg utoljára!
2/5 anonim válasza:
Van előzménye, amiért ilyen hamar tesztelsz? Amennyiben nincs addig kár ideg őrlő módon tesztelgetni.
3/5 anonim válasza:
Tok hulyesegnej tartom ezt! Megcsinalod joval ido elott, aztan meg itt kerdezed h van-e meg remeny! Miert nem csinalod meg akior ha kimarad?
10 napon szinte csak beagyazodik sokaknal. Akkor is meg vagy 3 nap ha kimutatja a teszt, de meg akkor is elofordulhat negatov terhessegi teszt! Sajat magadat idegesited ezzel.
4/5 anonim válasza:
Nekem a 13-14. naptól volt nagyon HALVÁNY pozitív, így szerintem nem sokat várhatsz a 10. napon. Tényleg felesleges pénzkidobás...
5/5 anonim válasza:
Még lehet korai, főleg ilyen hosszú luteálissal, ha mindenképp tesztelni akarsz próbálhatsz jóstesztelni reggeli vizeletből lh teszttel. Ott annyi a lényeg, hogy erősödik -e, de van akinek nem vált be. Szóval türelem. Ha van baba, neki is azzal teszel jót.:) Drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!