Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedhetek barátcserjét ha...

Szedhetek barátcserjét ha mensi előtt csak 1 nappal barnázok, de a ciklusom normális és pontos?

Figyelt kérdés

mensi előtt 1 nappal barnázok és kb. 3 napig van erős vérzésem utána lecsökken és átvált barnázásba kb. 3 napig. Összezavarhatja a normális ciklusomat a barátcserje?

ja igen és lassan 1 éve nem jön a baba.

2014. márc. 18. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, összezavarhatja. Nem tippelni kell, hanem kivizsgálni, mi a gond és a konkrét gondot kezelni. Ami bejön a szomszéd Mariskának, nem biztos, hogy neked is, mert talán egész más problémád van. Talán semmi nincs is, csak türelem kell.
2014. márc. 18. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
velem is minden okés, van peteérésem, rendes 28 napos a ciklusom, nem barnázok..ennek ellenére nem jön a baba, a doki pedig a premenst ajánlotta. Félek tőle, hogy összezavarná a ciklusom..megvettem, de nem merem beszedni
2014. márc. 18. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!
2014. márc. 18. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
En 5 honap szedes utan most hagytam abba. Mindig ket napig van barnazad mensi elott most lett belole 4. Ennyi ido probalkozas utan menj orvoshoz.
2014. márc. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!