Hányadik napon menjek az első figyelésre?
Ma van a mensim 1. napja, a 3-on kezdem a Closty-t, 5 napon át, 2*1-es adagban...
A dokim azt mondta a 8-10. napon menjek hozzá először. A 8-on pont van is magán rendelés, a 10-en pedig este 7-ig dolgozom, így az nem jó, persze meg tudnám oldani, de nehezebben, a következő napok meg már a 11. és 12. napok, amikor tudnék menni.
Most akkor mikor menjek?
Alapból 32-35 naposak a ciklusaim, de eddig valószínűleg pé nélkül voltak, most Provera-val a 31. napra hozta meg a dokim.
Szóval, ebből a ciklusból igazán nehéz az én esetemben kiindulni, hogy mikor lehetne a pé-m....
Meg az is lehet, hogy a Closty-tól előbb lesz most? Voltam már egyszer babás, missed ab, akkor a 17-20. napok között fogant a baba, 35. napon teszteltem pozit. Szerintetek?
Nekem normal 28napos ciklusok mellett mindig a 11-12.napon volt az uh.
Szerintem a 8.napon nincs értelme menned inkabb később.
Akkor mar latja,hogyan hatott a gyógyszer.
Nem tudom a 8.napon látna e bármi ilyesmit hiszen aznap lesz a kúra vege.
Nalam a 12.napon tökéletesen latni lehetett mindent.
Értem, köszönöm a választ. :)
Igazából nekem is korainak tűnik, nem is értem miért azt írta fel és mondta, hogy menjek a 8-10. napon.
Minden esetre nem sokára felhívom a dokim asszisztensét, nála kell időpontot kérnem, biztosan majd Ő is segít ebben. :)
Kedves válaszoló, Te is Clostyt szedtél? Sikerült a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!