Kis mamak, anyukak! Kinek mik voltak az elso jelek a
terhessegnel?
Figyelt kérdés
Kimaradt menstruacio miatt kerestem meg a nogyogyaszomat.Mondta hogy kimaradast nezve 6 hetes terhes vagyok.Vizeletet kellett vinnem laborba hogy a tesztet meg csinaljak.En azert nem csinaltam mert olvastam , hogy nem mindenkin mutatta ki hogy babas.:)
Kinek mik voltak az elso jelek? Nekem enyhe gorcseim vannak,mostaba minden delutan aludnom kell mert hamar faradok, a mellbimboim nagyon erzekenyek ,hanyingerem csak neha-neha van.
2014. márc. 16. 14:00
1/10 anonim válasza:
Nekem pont ezek voltak amiket leírsz. Hulla fáradt voltam a munkahelyemen többször fel meg kellett mosni az arcom hogy magamhoz térjek. Aztán meg nem ölelhetett senki úgy fájt a mellem :), és én rengeteget küszködtem hányingerrel nagyon rosszul voltam pár hétig. Boldog babavárást :)
2014. márc. 16. 14:14
2/10 anonim válasza:
nekem mely faradtsag, ajulas
2014. márc. 16. 14:14
3/10 anonim válasza:
1. babánál: semmi
2. babánál: egész napos hányinger és fáradtság
2014. márc. 16. 14:45
4/10 anonim válasza:
egész nap tudtam volna aludni, a melleim egy felfujt, szilikon csodára hasonlitottak, hányinger, nálam csak éjszaka, és 1-2 hétig tarto fejfájás.
2014. márc. 16. 14:49
5/10 anonim válasza:
1. babábál fájt a mellem nagyon, alig bírtam feküdni oldalt, hason pláne..
2. babánál semmi
2014. márc. 16. 15:21
6/10 anonim válasza:
Furcsa, vizes folyásom lett, amilyen még soha azelőtt. A mellem picit teltebb lett. De a legelső jel a beágyazódásnál volt, akkor erős görcs, pici barnázás utána 2 napon keresztül, ezalatt végig hidegrázás, rossz közérzet. De aztán megjött a menzeszem és elhúzódó lett, és megszűnt minden tünetem - bár volt aki rákérdezett, nem vagyok-e terhes, mert állítólag olyan szép lett az arcom. Mivel csináltam tesztet és nem mutatta ki, azt hittem nem vagyok terhes. De a köv. menzesz kimaradása után már nagyon gyanús volt, akkor kezdődött a vizes folyás is.
2014. márc. 16. 15:24
7/10 anonim válasza:
én nem éreztem a beágyazodást, se pici görcsöket..se barnázás nem volt.
fáradtságot azt annál inkább éreztem. :)
2014. márc. 16. 17:51
8/10 anonim válasza:
1. Puffadás (de nagyon fájt a hasam a puffadástól)
2. Mindig mintha meg akart volna jönni
3.Pozitív teszt:-))
Kislányom lett. 5,5 hónapos. Nem volt más tünetem
2014. márc. 16. 19:21
9/10 anonim válasza:
Szia.nekem a hányinger és hogy nagyon de nagyon fázom. ..ez utóbbi elég fura tünet. Első terhessegnel nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!