Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kis mamak, anyukak! Kinek mik...

Kis mamak, anyukak! Kinek mik voltak az elso jelek a terhessegnel?

Figyelt kérdés

Kimaradt menstruacio miatt kerestem meg a nogyogyaszomat.Mondta hogy kimaradast nezve 6 hetes terhes vagyok.Vizeletet kellett vinnem laborba hogy a tesztet meg csinaljak.En azert nem csinaltam mert olvastam , hogy nem mindenkin mutatta ki hogy babas.:)

Kinek mik voltak az elso jelek? Nekem enyhe gorcseim vannak,mostaba minden delutan aludnom kell mert hamar faradok, a mellbimboim nagyon erzekenyek ,hanyingerem csak neha-neha van.

2014. márc. 16. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem pont ezek voltak amiket leírsz. Hulla fáradt voltam a munkahelyemen többször fel meg kellett mosni az arcom hogy magamhoz térjek. Aztán meg nem ölelhetett senki úgy fájt a mellem :), és én rengeteget küszködtem hányingerrel nagyon rosszul voltam pár hétig. Boldog babavárást :)
2014. márc. 16. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem mely faradtsag, ajulas
2014. márc. 16. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:

1. babánál: semmi

2. babánál: egész napos hányinger és fáradtság

2014. márc. 16. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
egész nap tudtam volna aludni, a melleim egy felfujt, szilikon csodára hasonlitottak, hányinger, nálam csak éjszaka, és 1-2 hétig tarto fejfájás.
2014. márc. 16. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:

1. babábál fájt a mellem nagyon, alig bírtam feküdni oldalt, hason pláne..

2. babánál semmi

2014. márc. 16. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Furcsa, vizes folyásom lett, amilyen még soha azelőtt. A mellem picit teltebb lett. De a legelső jel a beágyazódásnál volt, akkor erős görcs, pici barnázás utána 2 napon keresztül, ezalatt végig hidegrázás, rossz közérzet. De aztán megjött a menzeszem és elhúzódó lett, és megszűnt minden tünetem - bár volt aki rákérdezett, nem vagyok-e terhes, mert állítólag olyan szép lett az arcom. Mivel csináltam tesztet és nem mutatta ki, azt hittem nem vagyok terhes. De a köv. menzesz kimaradása után már nagyon gyanús volt, akkor kezdődött a vizes folyás is.
2014. márc. 16. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:

én nem éreztem a beágyazodást, se pici görcsöket..se barnázás nem volt.

fáradtságot azt annál inkább éreztem. :)

2014. márc. 16. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Puffadás (de nagyon fájt a hasam a puffadástól)

2. Mindig mintha meg akart volna jönni

3.Pozitív teszt:-))

Kislányom lett. 5,5 hónapos. Nem volt más tünetem

2014. márc. 16. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia.nekem a hányinger és hogy nagyon de nagyon fázom. ..ez utóbbi elég fura tünet. Első terhessegnel nem volt.
2014. márc. 17. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Kislányomnál iszonyatos fáradékonyság

Kisfiamnál hányinger, hányás, émelygés, puffadás

2014. márc. 17. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!