Ezen ti is láttok halvány második csíkot, vagy csak én képzelgek?
Figyelt kérdés
Sajnos pont a teszt csík helyénél vannak horpadások is. Ez lehet szellemcsík? Vagy ezt is csak én képzelem oda? Most csináltam a tesztet, bár még van pár napom a menstruációig, gondoltam van tesztem bőven és csinálok egyet...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 15. 18:21
11/33 anonim válasza:
A szellemcsík szürke színű, ez itt nagyon halvány, de rózsaszín! :)
Ne ijedj meg, ha holnap még nem lesz sokkal erősebb, a lényeg, hogy maradjon rózsaszín.
Várjuk a fejleményeket! :)
12/33 anonim válasza:
Én halványan, de pozitívnak látom! :)
13/33 anonim válasza:
Ezen ott van,és még ott is lesz erösebben!!
Halk gratula :-)
14/33 anonim válasza:
Látom a 2. csíkot! Drukk, hogy erősödjön! Hány napod van a nemvártig?
15/33 anonim válasza:
Szerintem is babás csíkocska. :)
16/33 A kérdező kommentje:
3 nap van még az ovulàció időpontjàt tekintve, 5 nap az àtlag ciklusaimhoz viszonyítva.
2014. márc. 15. 20:27
17/33 A kérdező kommentje:
Pontosítok. Azt a napot vettem alapul, amikor leesett a hőm, mert csak aznap volt erős két csíkos az ovulàciós tesztem. A hőm viszont csak szépen lassan emelkedett meg.
2014. márc. 15. 20:31
18/33 anonim válasza:
A pocakomban ugyanilyen tesztcsík ugrál :) Nemvárt előtt 3 nappal, a 10. dpo-n volt ilyen!
19/33 A kérdező kommentje:
A ma reggeli tesztem negatív lett. Nem értem, hogy akkor a tegnap estin meg hogy lehetett halvàny màsodik csík. Persze gondolhattam volna nincs nekem ilyen szerencsém... :-(
2014. márc. 16. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!