Elképzelhető, hogy 5 hetes terhesség még nem látszik az ultrahangon?
a voltam uh-on a kórházban. Számos pozitív teszten vagyok túl. Egyből megjelenik a két csík és egyforma erősségű már. Ma viszont az uh-on nem láttak semmit. Se petezsák, se semmi.12mm-es méhnyálkahártyám van. Tesztelnem is kellett, ami halványabb lett mint az itthon, de azon is egyből megjelent a csík. Azt mondták valószínű más a tesztek érzékenysége. Az uh-s nő azt mondta, hogy ez még nagyon korai volt, hogy jöttem és hogy nincs terhességre utaló jel. Akkor mitől pozitív a tesztem és mitől van megvastagodott nyálkahártyám. Lesz ebből még baba ugye? Nagyon félek.
Csatolom a görbémet is:
Igazából foganhatott a 19-én, de 21-én is. Ha az utóbbi, akkor viszont még 5 hetes sem vagyok. De hogy mutathatta a teszt a 11. dpon-n, hogy terhes????
Igaza volt az ultrahangon a nőnek. Baromi korán menté.l Az esetek nagy többségében még nem látszik semmi az 5. héten, de attól még terhes vagy. Nyugi 2 hét múlva már valószínű, hogy szívhang is lesz.
Boldog babavárást és ne stresszelj!
tényleg nagyon korán mentél. ha minden igaz, 1,5 hete volt a beágyazódás.
a teszt azért pozitív mert a hormon már termelődik, de ultrahangon még nem lehet látni.
2 hét múlva már tuti fog látszani, én is 7 hetesen mentem először :)
Kívánom,hogy ugy legyen ahogy az előttem szólóak írtak!
Nekem mindegyik babamat a kimaradt vérzés napjától számítva 1-2napon belül "megállapította "az orvos mikor uh ramentem.(27-28napos ciklusnal,tehat kb 15-17.dpo napon )
Nem tudom nálad miert nem talált semmit,lehet mondjuk h ciklus végen fogant,bar a diagrammod nem ezt mutatja.
Sok sikert!
Attól függ, hogy milyen az Uh gép.
Nekem a kimaradt mensi után 3 nappal már lehetett látni felritkulást/ petezsákot.
És tutira középidőben volt Pé-m.
Szerintem ne aggódj, várj 2 hetet addigra már szívhang is lesz. Ha nincs vérzésed, nagyon erős görcseid akkor Én nem aggódnék a helyedben:)
Ha viszont nem sikerül megnyugodnod akkor irány egy magándoki.
3-as vagyok.még az jutott eszembe,h lehet azert pozi a teszted,mert vmi elindult es a szervezeted termete a hcg-t.Az uh pedig szert nem mutatta a babat.
Remelem,hogy megis sikerült neked es később ott lesz!!
nekem 6 hetesen látta a doki először, szerintem nyugi, menj el 2 hét múlva
(amúgy mi az a dpon?)
Június 4.en volt a vérzésem,es 28.pozitivat teszteltem!volt uh is nyomon követés 18.volt ovum.Julius 1.en az uh mar látta a petezsakot.
Másik gyermekemmel.nov 30 utolso vérzés es dec 28.an mar szinten latszodott.
Szerintem ez másoknál is igy van,ha közép időben fogan a baba es nem ciklus végen.
Szivhang vizsgálat pedig ra 2hetre volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!