Elképzelhető a terhesség ezek után is?
Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mindig 24. napra jött meg, avagy 25.-re! 9 napja késik, a 24-25ös ciklusom szerint. A 28 szerint 5 napot!
Tegnap csináltam egy tesztet, amit délután csináltam (nem reggel, ami azt hiszem befolyásolhatja), a teszt eredménye negatív, de rá 5-8 percre nagyon halványan de ott volt a 2. is...(halvány volt eléggé, még az is lehet, hogy csak átlátszó a teszten a terhességi csík).
Ma elmentem nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy mit csinálnék ha terhes lennék, erre válaszoltam neki örülnék neki! Ezzel be is fejeződött a beszélgetésünk, elég erős fehér folyásom van(szagtalan) de a nap nem minden szakaszában. A doktor, elküldött hüvelyi ultrahangra!
Szerintem ilyen korán ha "valami" a dologban lenne, akkor még nem tapintható ki...!!
Mindjárt megjön érzésem, kezd enyhülni, persze azért még mindig érzem!A melleim nem feszülnek!
Na erre varjatok gombot!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!