Mennyire befolyásolja a hőmérséklet a terhességi teszt eredményét?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 16:58
1/9 anonim válasza:
semennyire
a terhességi teszt egy, a szervezetben meglévő hormon szintjét mutatja meg
2/9 anonim válasza:
semennyire, ha van HCG vizeletben akkor pozitív lesz a teszt ha nincs akkor nem. A HCG szint nem függ a testhömérséklettől.
3/9 anonim válasza:
A terhességi teszt a HCG nevű hormon alapján működik. Ha valaki teherbe esik, akkor a szervezete a beágyazódást követően ezt a hormont elkezdi termelni és ennek a megléte alapján mutatja ki a terhességet a teszt.
Tehát ha valaki terhes, akkor lesz HCG hormon a szervezetében, ezáltal pozitív lesz a teszt. Ha valakinek nincs HCG hormon a szervezetében, mert nem terhes, akkor az negatív fog lenni.
Más nem befolyásolja.
4/9 anonim válasza:
Sztem semennyire. Már ha nem fagyasztott vizeletet teszel rá, bár az is felolvad előbb-utóbb. De lehet, h hülyeséget írok...
HCG-t mutat ki, sztem nem hőmérsékletfüggő.
5/9 A kérdező kommentje:
Külső hőmérsékletre gondoltam.
2014. márc. 12. 17:03
6/9 anonim válasza:
külső hőmérséklet pláne nem
nem fog attól pozitívat mutatni, hogy 25 fok van kint
8/9 anonim válasza:
dehogy befolyásolja a tezst a HCG hormont mutatja ki ha az van pozitív ha nincs negativ.
9/9 anonim válasza:
Az van írva a tàjékoztatókba, hogy szobahőmérsékleten kell tàrolni és felhasznàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!