Tegnap kellett volna megjonnie! Ha ma delutan csinalok egy Gabriel tesztet valosat fog mutatni?
Figyelt kérdés
Egesz napos emelygesem van es neha belenyilal a fajdalom a mellembe!2014. márc. 12. 14:29
1/14 anonim válasza:
NÉ akkor már megvárnám a holnap reggeli első pisit, biztosabb :)
2/14 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy várd meg inkább a holnap reggelt.
Mert ha még nincs annyi HCG a szervezetben, akkor sokat számíthat az az 1 nap is és a koncentrált vizelet.
3/14 anonim válasza:
Nekem a nem várt napján mar mindig mutatta a teszt,es nem reggeli vizeletbol.(xepil,Gábriel)sok sikert en tesztelnek!
4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom csajok! Az a baj h remegek a babaert:( 3 eve varunk ra es egy eve volt egy vetelesem:( nem tudom mit csinaljak:( semmi tunetem nem volt a honapba ami a mensit mutatna... viszont neha szokott kimaradni egy honap...
2014. márc. 12. 14:47
5/14 anonim válasza:
Ha nagyon kíváncsi vagy, vegyél egy olcsóbb tesztet (pl. X-epil, abban 2 van), a Gabriellt pedig tartogasd akkorra, ha ezek még esetleg nem mutatnak semmit. De ha van baba, akkor biztosan fogja már mutatni mondjuk holnapután, ma meg holnap meg tesztelhetsz az X-epillel.
De ha tényleg van baba, akkor az X-epil is halványan mutathatja már.
6/14 anonim válasza:
tesztelj és ird meg kérlek mi lett!drukkolok nektek
7/14 A kérdező kommentje:
Fel ora es otthon vagyok... megcsinalom max veszek ket nap mulva is...
2014. márc. 12. 15:02
9/14 anonim válasza:
Majd írj! Szerintem amúgy már kimutatja akár most is. Legalábbis nekem - igaz, két nap késés után, de - kimutatta a 25-ös délutániból.
10/14 A kérdező kommentje:
Mi más lenne ha nem negativ:( Mindegy most egy kicsit "megnyugodtam" jobban mondva beletörődtem... Egy hetet megpróbálok kibirni... Hátha késöbb volt a pém...
2014. márc. 12. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!