Milyen gyakran szeretkezzünk, hogy baba legyen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 15:21
1/6 anonim válasza:
a nap 24 órajaban egyfolytában :-)) viccet félretéve, sztem mindennap, lehetöleg napi 2szer. Biztos ami biztos
2/6 anonim válasza:
SZia!
Mi 2-3 naponta voltunk együtt a férjemmel és mindkét alkalommal amikor abbahagytuk a védekezést első hónapban sikerrel jártunk :-)
19 hós kislány anyukája + 7 hetes pocaklakó is van :-)
3/6 anonim válasza:
Amennyiszer jól esik! Nem szabad ,,gyereket csinálni,,! Csak, ha mind a 2en akarjátok csak akkor. Ne görcsölj nem lessz jobb!
4/6 anonim válasza:
így van azt mondják, hogy amikor jól esik.
azt viszont tudni kell, hogy ha sűrűn (pl. naponta többször) "ürül" ki az apuci akkor a "halacskák" kevésbé hatékonyak...
azt szokták mondani, hogy kétnaponta együtt lenni a legcélszerűbb, mert annyi idő alatt "térnek" magukhoz, de ugye nem feltétlenül esik ez egybe az "amikor megkívánjátok"-kal:D
sok szerenécsét
5/6 anonim válasza:
a menstruáció elmúltával az első legtermékenyebb napon, kb.1hete érlelt sperma a legjobb erre a célra, mennyiségileg és minőségileg is.minél fehérebb, annál több spermiumot tartalmaz.majd ha ezt kilőttétek, rá 2-3 napjára, 2-3 naponta addig, mig meg nem történik az ovuláció.
6/6 anonim válasza:
Ananász , kiwi, 2 naponta szex mensi végétől egészen a középidő+5. napig. Ezt egy nőgyógyász mondta, barátnőm és én is így estünk teherbe hosszas próbálkozás után. a gyümölcsök nem helyettesíthetők, pont erre a kettőre van szükség, nem néztem utána miért. Egy próbát megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!