Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódásnak vannak...

A beágyazódásnak vannak tünetei? Ti éreztetek valamit? Valami mást kell majd tapasztalnom? Kb.1 héttel az aktus után?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmit az égvilágon! :)

holnapra nem várom, még sem érzek semmit. se azt hogy megjönne, se azt hogy terhes lennék. már van egy gyerkőcöm, nála is akkor kezdtem érezni vmit, amikor már 1-2 napja elmaradt a mensim. extra durván feszülő és érzékeny cicik, alhasi fájdalmak (de nem mensiszerű), fáradékonyság, túlérzékenység, zabálhatnék! :D

2014. márc. 11. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. márc. 11. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Nekem csak majdnem megjön érzésem volt elég sokáig, kb. a nem várt napjától. De semmi extra tünet. Nemvárt plusz egy napra teszteltem, akkor erős pozitív volt.
2014. márc. 11. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem erős alhasi görcsöm volt reggel, olyasmi mint sok évvel azelőtt petefészekcisztától. Aztán 1-2 óra múlva vettem észre, hogy néhány cseppet barnáztam. Az már gyanús volt, a ciszta sosem járt nálam barnázással. Amúgy akkor kellett volna megjönnie, de nem jött. Másnap is volt pici barnázás, akkor már beágyazódásra gyanakodtam. Vettem is egy nagyon érzékeny tesztet, de harmadnapra megjött a menzeszem, ezért nem csináltam meg. Nagyon erős menzesz volt, és 2 nappal tovább tartott a szokásosnál. Amint elmúlt, megcsináltam a tesztet, de aszerint nem voltam terhes. A következő menzeszem már nem jött meg, az akkor készített teszt már terhességet mutatott. Most vagyok a 37. hétben. Abban biztos vagyok, hogy az beágyazódás volt, de hogy az az erős menzesz vetélés volt-e és csak a következő hónapban estem teherbe vagy csak simán azért volt olyan erős a menzesz, mert megzavarta a szervezetemet, hogy tulajdonképp akkor volt a beágyazódás, amikor meg kellett volna jönnie, azt még most sem tudom. Talán akkor okosabb leszek, ha megszültem, mert fentiek miatt a kiírt időpontban nem vagyok biztos.
2014. márc. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!