Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a terheségnek?

Mennyi az esélye a terheségnek?

Figyelt kérdés
8 napja szeretkeztem a párommal, védekeztünk, de egy kis baleset miatt előfordulhat, hogy belém került a spermából.Ma reggel óta fájnak a melleim, és vérzett az orrom. 5 hónap múlva lesz az esküvőnk, és terhesen nem tudom milyen lenne a nagy nap.
2009. dec. 14. 13:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja a szeretkezés a ciklusom 10. napján történt.
2009. dec. 14. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
28 napos ciklusnál úgy írják, hogy a 10-17 nap között van esély a babára. Ha tudod, hogy mikor volt az ovu, akkor pontosabban ki tudod számolni, hogy jókor voltatok-e együtt.
2009. dec. 14. 14:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! A ciklusaim átlagosan 27 naposak. De miután nem tervezek most gyereeket, nem figyelem a peteérésemet.
2009. dec. 14. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elég nagy az esélye, főleg ha 27 napos ciklusaid vannak, mivel a spermium 3 napig is elél, és megtermékenyülhet. Ha azt nézzük, hogy egy átlagos 28 napos ciklusnál a 14. napon van a peteérés, akkor a 27 naposnál lehet 1 nappal előtte a 13. napon.

Ha a peteérés előtt 3 nappal voltatok együtt akkor nagyon valószínű, mert most én is akkor estem teherbe.

2009. dec. 14. 15:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor neked gratulálok! És köszönöm a te válaszod is. Tudom a biológiai háttért, egyszer már ezek a tünetek jelentkeztek, de akkor sajnos vetélés lett a vége. Igazából csak esküvő után szerettem volna újra próbálkozni. A következő menstruációm kb 25-én lesz. Ahhoz még korai ez a mellfájdalom szerintem.
2009. dec. 14. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Az esküvő miatt szerintem ne aggódj, mert ha most teherbe estél,addigra már a rosszullétek is el fognak múlni, ha lesznek, és még a pocakod se lesz olyan nagy hogy ne tudj mozogni tőle. Legfeljebb nem fogsz alkoholt inni, de szerintem ennyit ki lehet bírni.

Más a helyzet, hogy ha az miatt aggódsz, hogy mit fog szólni a násznép, szülök, stb.

Bár szerintem ha eljutottatok oda, hogy összekötitek az életeteket, akkor valószínűleg babát is szeretnétek, és akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol.

2009. dec. 14. 15:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül mi lesz. Csak nagyon megijedtem. Már egy csomó pénzt kifizettünk foglalóra. És hát a ruhámba sem férnék szerintem bele. Lehet hülyén hangzik, de mégis csak egyszer van az embernek esküvője (jó esetben) és azt én nem nagy hassal képzeletem el. A sors iróniája lenne, hiszen annyira vágyok egy gyerekre, de most pont nem jönne jóror.
2009. dec. 14. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mielott dontenel a baba sorsa felol jol gondold at. Az eletben valoban egyszer adatik meg az hogy ferhez manj, de vajon hanyszor hogy gyereket szulj?
2009. dec. 14. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, az nem kérdéses, hogy mi lenne a baba sorsa, szeretettel várnánk őt. Csak az esküvőt borítaná fel, mert sehogy nem tudom magam elképzelni nagy pocakos menyasszonynak.
2009. dec. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!