3 honapja minden nap ell. örzőm az ov. Mikr. koppal a peteérést, de semmi! Teljesen kivagyok. Miért?
A mikroszkóppal az a baj(egyébként hatásos) , hogy nem mindenki jön rá hamar hogy mit is kéne látni. Én is soká jöttem rá, hónappok kellettek.
Az lh teszt amit hetente csinálsz ot az a gond, ha hétfőn csinálod meg negatívra és kedden kezdődik a pé akkor a következő hétfőre már megint negatív lesz mert elmúlik.
A legjobb lenne, ha kicsit utána számolnál,hogy mikor lehetne péd,mondjuk 28 napos ciklus esetén kb a 14 napon, de lehet előbb v később is, ezért akkor kellene a 11 naptól kétnaponta vizelettesztet csinálni (ovutesztes),mert ha az első napnegát látsz, második nap kezdődik a pé és csak a 3. napon tesztelsz és poz lesz akkor elég, ha akkortól együtt lesztek a pároddal és gazdaságos.
Tehát a mensi utáni 11. naptól kb kétnaponta nézd az ovutsztet, ha akkor is nega végig , akkor sajnos én is csak azt gondolhatom, hogy nincs péd és menj orvoshoz.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és legföbb,hogy segítettetek!!!!
Pusy,Ancsy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!