Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
December végén egy hibás óvszer miatt Rigesoft tablettát vettem be, ezután a menstruációm kicsit hamarabb a vártnál, január 5én érkezett, majd februárban is ötödikén. Most még nem jött meg, szokott néha késni ez tény, és egy-két hete Nolicin antibiotikomot szedtem öt napig felfázás miatt. Az antibiotikum késleltetheti a mensest? Körülbelül 4-5 napja úgy érzem mintha nagyon meg akarna jönni, főleg reggelente, mintha mrá meg is lenne, de sehol semmi :/ Izgulnom kéne? Óvszert szoktunk használni, fogamzásgátlót nem szedhetek, előfordult hogy az óvszert csak a végén használtuk, én pedig azt olvastam, hogy már az előváladéktól is teherbe lehet esni. Várjak még vegyek egy tesztet?
2014. márc. 10. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
hát azért elég kétséges!de ha terhes vagy,akko a teszt már bizonyosan kimutatja,már délutániból is.de a legjobb,ha ma veszel egy tesztet,és reggeli elsőből csinálod.xepil teszt,dm,tesco,müllerbe is van 600ft körül.gondolom,annak kell szurkolni,h negatív legyen?!
2014. márc. 10. 12:14
 2/8 A kérdező kommentje:
igen annak kellene..
2014. márc. 10. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
akko annak szurkolok.holnap megírod,hogy mi lett?csinálsz tesztet reggel?
2014. márc. 10. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:
igen csinálok. igazából nincs semmilyen erre utaló tünetem azt hiszem, azon kívül hogy nem jön meg. ilyen korai szakaszban mik lehetnek a terhességre utaló tünetek?
2014. márc. 10. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
ilyen korán nem igazán vannak tünetek,mellfájdalom,megjön érzés,de nyugi én minden hónapban ezeket érzem,mégsincs semmi.holnap írj
2014. márc. 10. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
na?????
2014. márc. 11. 11:37
 7/8 A kérdező kommentje:
fél órája vettem meg a tesztet. holnap reggel csinálom meg. vagy szerinted már most is kimutatná? nem tudok várni annyira ideges vagyok, de ha megbízhatóbb a reggeli, akkor nincs mit tenni, várok addig.
2014. márc. 12. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:
negatív, hála a magasságosnak. némileg nyugodtabb lettem.
2014. márc. 13. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!