Ha nem jön meg a mensim, és rá egy napra megcsinálom a tesztet, akkor kevesebb az esély, hogy pontos lesz?
Figyelt kérdés
2007. okt. 12. 18:18
1/4 anonim válasza:
Szia! Én aznap amikor meg kellett volna jönnie csináltam tesztet és már kimutatta a terhességet. Viszont a HCG szint napról napra emelkedik és a l2.héten éri el a csúcspontot. Szóval ha az első teszt nem mutatott ki semmit 2-3 nap múlva ismételd meg. Sok sikert.
2/4 anonim válasza:
Már mért lenne kevesebb?Pont forditva,minél több HCG-van a szervezetben annál inkább kimutatja a teszt!
3/4 anonim válasza:
szia.nekem a mensi kimaradását követően a 7. napon mutatta ki. igaz előbb nem is csináltam tesztet.
4/4 anonim válasza:
nekem három nap késés után, halvány csík, vártam három napot, erősebb csík, még egy hetet és két egyformán erős csík volt, pedig a mi babánk nem is középidőben, hanem utánna sokkal fogant, az orvosom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!