Múlt héten szerdán kaptam tüszőrepesztő szurit, de tegnap teszteltem, mert hányingerem van, fájnak a melleim is. Pozitiv lett, mennyire hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 18:13
1/3 anonim válasza:
nem irod melyik tesztet használtad mire?
az ovu tesztet ovulációt nézni vagy terhes tesztet terheséget nézni.
igazábol furi mert ha múlthéten megrepedt szerdán a tüszö és szerdán akár teherbe is estél igazábol még csak mostanában tapadt meg és kb egy hét múlva lehetne pozitív körül. nem lehet hogy már volt pete érésed elötte? vagy esetleg terhes vagy az elözö hónapból? elvileg túr korai lenne. de persze ha pozitív akkor hcg szinted nö vagy is valami növekszik benned.
2/3 anonim válasza:
Nekem halvanyan remlik az inszemes lanyoktol, h a tuszorepi injekcioban van hcg? Nem azt mutatja a teszt?
Kerdezd meg a dokidat!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,remény hal meg utoljára:)
2008. júl. 23. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!