Mikor lehetett az ovum?
Pár napon keresztül fájdogált a hasam-petefészkem, csütörtök este nagyon erősen, majd ma péntek reggelre elmúlt minden tünetem.
Az ovu aznap van amikor a legerősebb a hasfájás? De általában hajnali órákban történik meg, ugye? Akkor ha nekem esti órákban még erősen fájt a hasam, akkor inkább másnap hajnalban repedt végül meg a tüsző, ugye?
Hát ezt igazán senki sem fogja jól megválaszolni.
Nekem már 2 napja szúr, a hőm tegnap esett le és ma felment reggel, és ugyanúgy fájdogál a petefészkem. A hőm alapján tudom hogy túlvagyok a peteérésen meg azért mert 26 napos ciklus mellett most kellett hogy legyen. Ma vagyok 14 cn-en. Szóval ha pontosan akarod tudni, akkor érdemes több mintdent nézni, akkor tudod belőni. Hőmérséklet, nyálka, ovuteszt, fájdalom.
Amelyik nap leesett a hőd, aznap volt az ovud?
Van olyan, hogy egy nap leesik a hő, és még rögtön aznap reggel már emelkedik is? Tehát mérésnél pont lecsúszok a leesésről és már csak azt látom, hogy kezd emelkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!