Furcsa tüneteim vannak, symicia-t szedek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Mostanában kb egy 2 hete rettenetesen fáradt és kimerült vagyok, a munkámat sem tudom úgy végezni ahogy kéne. Szörnyű hányingerem va alig eszem. A derekam is azóta majd leszakad,a melleim becaomósodtak és nagyon fájnak és a testhőmérsékletem is felment 36.2/36.5 re pedig alapból olyan 35.6 szokott lenni.Azóta "furán" érzem magam, mintha nem is ebben a világban léteznék.Sóhajtozom állandóan.4 nap van a mensimig.múltkor teszteltem (2-3 hete) egy negatívat, ugyanis alig volt meg a bajom és gyanakodtam.2014. márc. 7. 12:10
11/12 anonim válasza:
És ráadásul a hasmenés is utalhat akár valamilyen fertőzésre.
És maga a hasmenés is gátolhatja a fogamzásgátlót a felszívódásban, plusz az antibiotikum. Tehát neked már több részben kétes, hogy egyáltalán hat-e a fogamzásgátló.
Én a helyedben elgondolkoznék, hogy szeretnék-e már gyereket, vagy sem, mert ha nem és még nem lettél terhes, akkor piszok gyorsan kezdjetek el más módon is védekezni egy darabig, mert könnyen a "fogamzásgátló mellett lettem terhes"-ek táborát fogod gyarapítani!
12/12 A kérdező kommentje:
olvatsam a betegtajékoztatót és tisztában vagyok azzal nik a hatásai. Ha most kedden megjön akkor elmegyek kivizsgálásra, ha nem akkor nőgyógyászhoz. Egyébként írtam már hogy a baba nem gond, csak érdekelne hogy lehet e akármi baja ha foggátló mellett estem teherbe...
2014. márc. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!