Baba vagy esküvő? Ti mit tennétek? A két legfontosabb dolog az életemben és döntenem kell!
Szia nekem 29 hetesen pocakkal volt az esküvőm és a baba a pociban is komolyan mondom mintha tudta volna örült nagyon!:-)Ugyhogy sztem hajrá nem fog zavarni..-)
Üdv 30 heteske.
Szia!
Nekem 16 évvel ezelőtt januárban kérte meg a párom a kezemet és a következő nyárra terveztük volna az esküvőt. Aztán következő márciusban terhes lettem és azt mondtam, hogy nem akarom, hogy a rokonság azt higgye, hogy azért házasodunk össze, mert jön a baba. Ezért úgy döntöttünk, hogy mi a papírok és az esemény nélkül is boldogok leszünk ha lesz egy egészséges babánk. Így is lett. Az esküvőt 3 évvel később tartottuk meg, a lányom volt a koszorúslány!!!! tündéri volt. És az esküvő is meseszép volt, és azóta is örülök hogy a lányom ott lehetett a nagy eseményen.
Ma már 14 éves nagylány, én időközben elváltam és az új párommal 3 éve vagyunk együtt. Tavaly októberben megkérte a kezemet, csak 2014-re terveztük az esküvőt, és 8 hónap próbálkozás után tegnap pozitívat teszteltem. :) Tehát nagyon úgy néz ki, hogy ez a baba is megelőzi az esküvőt!
A babák jöjjenek csak akkor amikor ők akarnak! Az esküvő pedig ráér! :)
Ezzel azt akartam mondani, hogy a babatervezést ne add fel, főleg ha 3 éve próbálkoztok. Kezdd el tervezni az esküvőt, aztán lehet hogy előbb, lehet hogy később jön a baba. Lehet hogyha nem a teherbeesésre koncentrálsz most majd, hanem pl. az esküvőszervezésre, akkor nem számolgatsz, nem figyelsz és lehet hogy épp most esel teherbe. :) Drukkolok az esküvőhöz és a babához is. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!