SOS! Tegnap voltam vérvételen, terhes lennék?
Figyelt kérdés
Nagyjából 4 nap múlva jön meg a menstruációm és a következő érték szerepel a leleltemen:
HCG 58,9 U/L
Referencia nem terhes esetben: <2,7 U/L
Ezt ugye nem azt jelenti,hogy terhes vagyok?Nem számítottam erre az értékre és meglepődnék,ha az lennék. Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 6. 09:38
2/35 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel terhes vagy!
3/35 anonim válasza:
Annak tűnik pedig! Csinálj egy tesztet!;)
4/35 anonim válasza:
Nem örülnél neki? Pedig nagyon úgy tűnik.
5/35 anonim válasza:
Egyértelműen terhes vagy! Hát azt írja, hogy nem terhes esetében 2,7-nél kevesebbnek kellene lennie az értéknek. Hány éves vagy? Megtartjátok a babát?
6/35 anonim válasza:
Hát ez elég magas hcg érték mensi előtt 4 nappal. Ha kizárt dolog,hogy terhes legyél (nem volt aktus vagy más miatt) akkor lehet ciszta vagy bármilyen más betegség. Mindenképp járj utána.
7/35 anonim válasza:
Miért lepődnél meg ha az lennél? :) Örülnél ha tényleg baba lenne a dologban vagy inkább ne legyen?
8/35 anonim válasza:
Elég egyértelmű h terhes vagy,az értek alapján !
10/35 A kérdező kommentje:
leszaladtam gyorsan 6db terhességi tesztért,szerintetek 2. pisiből már ki kell,hogy mutassa,ha valóban terhesség áll fenn?
2014. márc. 6. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!