Siva23 kérdése:
Ez normális? Vagy mért lehet?
Figyelt kérdés
Márc.3.án kellett volna megjönnie a nem vártnak,ami szerencsére eddig nem is érkezett meg.
Mivel nem bírtam a véremmel csináltam tesztet febr.28.ami pozitív lett de halványabb második csíkkal,aztán ezek után csináltam 2.án,3.án, ezek mind du.készültek ugyan ugy halványabb csikkal,aztán tegnap 4.én is du.ami már erősebb csíkot mutatott,de a ma reggeli tesztem megint egy kicsit halványabb lett,de ott van és látszik.Baj lehet?Vagy mért van ez?
2014. márc. 5. 06:52
1/2 anonim válasza:
Az hiszem erre a helyes válasz: a f--z tudja!
Minek tesztelsz naponta? Minek tesztelsz nemvárt előtt?
Ebből még simán lehet terhesség és menstruáció is!
2/2 anonim válasza:
Ugyan azok a tesztek voltak? Reggel tesztelj akkor is ha az erõsödèst akarod nèzni mert dèlutàn függhet a napi folyadèkbeviteltõl is....nekem a reggeli majd 2 hèt alatt erõsödött a kontrol csíkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!