1/7 anonim válasza:
Nekem a 2. terhességem 7. hetesen egyértelműen látszott. Akkor már az idegenek is gratuláltak! :-)
2/7 anonim válasza:
Nekem 18. héttől volt egyértelmű terhes pocakom.
3/7 anonim válasza:
nekem kabátban kb 20. hét óta egyértelmű.
16 hetes lehettem amikor először kiszúrta olyan kolléga, aki nem tudta hogy terhes vagyok vagy hogy egyáltalán próbálkoztunk vele.
4/7 anonim válasza:
8 hetesen kezdtem puffadni.
Rendes terhespocakom a 20. héttől volt.
5/7 anonim válasza:
Hali! :) Egyszer én is kérdeztem egy hasonlók, ott az jött ki, szinte egyhangúan, hogy mások 12. héttől veszik észre; ikres is, meg "szóló babás" is 12-t írt:)
7/7 anonim válasza:
Alkattól függ. Nekem 2. végighordott terhességem lesz (bizakodom, igen), a 12. heti genetikai uh után mentem el kismama nadrágot venni, mert 1 db jött rám a régiek közül. Más még akkor nem látta. Kb. 19 hetes lehettem, mikor az egyik kolléga megkérdezte, h babát várok-e. Két hete viszont nagyon egyértelmű, 24 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!