Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikos kismamák nektek hogy...

Lombikos kismamák nektek hogy kezdődött a stimulalas?

Figyelt kérdés
Most kezdjük a masodik lombikot. Pontosabban holnap kezdem a szurikat. Viszont aggaszt egy dolog. Hétfő es ma reggel is bő vérzéssel keltem. Viszont egész nap nincs semmi. Szerintem a napokban lesz meg erősebb. Kérdésem az lenne, hogy ez nem befolyásolja h most kezdjük el? ez rendes menstruacionak számít? ultrahangon megnézett a doki. Nalunk a férjemnel van a gond. felhívtam en a doki is de egy értelmű választ nem kaptam. Mert nem zavart volna az sem ha egy hónappal később kezdjük el csak ne keljen csalódnom. tapasztalatokat ,tanácsokat várok. Segítsetek!!
2014. márc. 4. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem mindig elmondta a dokim, hogy ha megjön, az semmit nem befolyásol a stimu alatt.

Nekem egyébként amikor a másodikat kezdtük, nem is jött meg, az sem zavarta a dokit. Egyébként sikerült :)

Sok sikert.

2014. márc. 4. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! :))))) Sokat számít h írtál! :)

Gratulálok,a babucihoz!! :)

2014. márc. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!