Most feküdtem le a barátommal elöször. Védekeztünk (óvszerrel) de én mégis félek hogy teherbe estem még nem tudom hogy késik e mert még ninccs itt az ideje. De 1ikeste arra ébrettem hogy nagyon szúrt a hasam. Teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy igen2008. júl. 22. 12:53
1/2 anonim válasza:
ahogy mondják óvszerrel is elöfordulhat (elég kicsi a valószínüsége)
a hasad sokszor szúr ez természetes folyamat. akkor kezd el aggódni ha nem jön meg. de sokszor a stress miatt nem jön meg.
a baj hogy minden fogamzásgátlóban van rizikó. mind gyógyszer mind az óvszernél vagy krémeknél fordult elö már hogy valaki teherbe esett. de ez a rizikó nagyon csekély, és úgy nem élheted le az életed hogy nem sexelsz mert félsz hogy teherbe esel. vagy várj addig míg férjhezmész. amúgy meg az örületbe kergeted magad.
2/2 anonim válasza:
Nyugi!Biztos,hogy nem vagy terhes, csak a szervezeted lkalmazkodik a szexuális élethez. Annaak idején én is így voltam mint te. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!