Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Két fagyi babát...

Lombikosok! Két fagyi babát kaptam vissza. Et+11 napon nagyon enyhe barna folyásom van. A kérdés az, ha az egyik baba megtapadt, a másik pedig nem akkor barnázhatok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 2. 14:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor is barnázhatsz, ha szívódnak fel a stimulált tüszőid, nekem is így volt, attól barnáztam.

Azért kérdezd meg az orvosod, én is hívtam őket azonnal.

És már tesztelhetsz.

2014. márc. 3. 08:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Szia, előző!

Tudom hülye kérdés, de milyen volt a barnázásod? Csak halvány, vagy olyan sötétebb? Még nálam nincs piros vér, de olyan sötét barna a folyásom.

Bocsi a részletezésért.

2014. márc. 3. 09:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja doki azt mondta bármi lehet, várjam ki a 14. napot, addig ne teszteljek!:(
2014. márc. 3. 09:59
 14/19 ZsZs27 ***** válasza:
Nekem mondjuk természetesen fogantak az ikreim, de még így is volt barnázásom, olyan mint neked. Mondták, lehet, hogy egyik felszívódott. Szóval lehet. De nem feltétlenül jelenti, hogy az történt. Nekem lassan 3 évesek, és a terhesség alatt volt egy durva vérzésem 14. héten és azt se tudni mitől. Ugyanis semmi magyarázatot nem találtak a vizsgálatok során, hogy mi lehetett. Szorítok neked!
2014. márc. 3. 14:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Megcsináltam egy tesztet, negatív lett:((((

Azért csinálok, csütörtökön is, hátha!!!:)

2014. márc. 4. 08:50
 16/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, nekem is olyan sötét volt a barnázás, a crinone gél amikor kijött egyben, akkor láttam benne.

Szerintem Et+14 napot még várd meg, és tesztelj újra.

2014. márc. 4. 20:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Megvárom, és tesztelek is újra!:)
2014. márc. 5. 11:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Megint negatív.:(
2014. márc. 6. 19:40
 19/19 anonim ***** válasza:
sajnálom:(
2014. márc. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!