Már többször mértem a hőmet, de mivel cisztám volt, mindig össze-visszaság jött ki! Most viszont már 3 hónapja nincs cisztám, és elkezdtem mérni a hőmet! Ez most normális, vagy sem? Nem tudom, hogy a görbe szerint volt-e peteérésem!
2009. dec. 12. 13:16
1/10 anonim válasza:
A 12. napodnál a gép jelöl valamit. Én úgy gondolom a peteérést, csak németül nem tudok. Szerintem vidd be ennek a hónapnak az adataid pl. a ciklus.hu-ra, azt többen ismerjük itt és ráadásul magyarul is van.
2/10 anonim válasza:
+ a 36.8 elég, nincs szabály, hogy meddig kell felmennie.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért nem csináltam a ciklus.hu-n,mert állítólag az sokszor rosszul jelöli be a peteérést!
2009. dec. 12. 17:59
4/10 A kérdező kommentje:
Holnap van a 25. ciklusnapom, úgyhogy lehet 3-4 nap múlva, ha nem jön meg tesztelek, mert nagyon furán feszül az alhasam!
2009. dec. 12. 18:01
6/10 anonim válasza:
a 12,13 vagy 14.napon volt az ovuláció, ezt jelöli...a görbédben nincs hiba, megtörtént a hő emelkedése, ha igy marad még egy hét mulva is, az klassz, ha még feljebb megy, még jobb. csak egyszer voltatok együtt? sebaj, közel volt az ovulációhoz, abból is sikerülhet, ha akar...szoritok.
7/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is cisztát találtak, neked hogy múlt el? kezelték gyógyszerrel? A görbéd szép, ilyennek kell lennie:)
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a bíztató válaszokat! Többször is voltunk együtt, de az ovuláció időszakában csak egyszer! :(
A termékeny időszakot mutatja az a sáv, az előtt egy nappal is együtt voltunk, de az elvileg túl korán volt! Viszont már akkor is kicsit nyúlós volt a nyákom, ezért is voltunk együtt! Meglátjuk! Majd írok, hogy mi lett az eredménye! :)
2009. dec. 14. 09:15
9/10 A kérdező kommentje:
A cisztám magától múlt el szerencsére! úgy örültem, hogy nem kell gyógyszert szednem miatta! :)
Itt a görbém megint:
Már egy tizedet emelkedett! :)
2009. dec. 14. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!