Mikor menjek dokihoz vagy hogyan tovább?
Már nekifutottam ennek a kérdésnek, de mivel a helyzet változatlan, és még várni kell, mire kiemelhetem, meg egyébkéntis, úgyhogy elmondom, mi van.
10-én voltunk együtt párommal, ovu fájdalmat éreztem előző meg azelőtti nap (legalábbis valószínűleg azt éreztem, de ciklus alapján is akkor kellett lennie). Már 8. napja késik a menzeszem, pedig amúgy max. 2 napot késett eddig. Csináltam tesztet, először a 3. napi késésnél, utána 5. és 7. napokon is, mind X-epil (Clearblue-t akartam már tegnap használni, de nem találtam három különböző helyen sem, X-epilem meg volt), mind negatív reggeli pisiből.
Amikor meg kellett volna jönnie, előtte lévő-, illetve aznap volt olyan fájdalmam, mintha mindjárt megjönne, illetve tegnap és tegnapelőtt is rövid ideig, de ezek hamar elmúltak, és azóta sem jött meg, ma nem éreztem (még?) ilyet.
Kérdésem az, hogy ha 10-e óta csak a késést követően voltunk együtt, akkor lehet-e baba még a dologban, vagy már biztos, hogy nem? Van értelme újabb tesztet csinálni? Ha igen, mikor? Mikor érdemes dokihoz menni esetleg?
Köszönöm, ha elolvastad, és ha válaszolsz! :)
Szia! Tudom, nem mostani a kérdésed. Ugyanígy vagyok én is most. Nekem ez a 9.napom.
Lett babád? Bizhatok benne még én is? Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!