Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor menjek dokihoz vagy...

Mikor menjek dokihoz vagy hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Már nekifutottam ennek a kérdésnek, de mivel a helyzet változatlan, és még várni kell, mire kiemelhetem, meg egyébkéntis, úgyhogy elmondom, mi van.

10-én voltunk együtt párommal, ovu fájdalmat éreztem előző meg azelőtti nap (legalábbis valószínűleg azt éreztem, de ciklus alapján is akkor kellett lennie). Már 8. napja késik a menzeszem, pedig amúgy max. 2 napot késett eddig. Csináltam tesztet, először a 3. napi késésnél, utána 5. és 7. napokon is, mind X-epil (Clearblue-t akartam már tegnap használni, de nem találtam három különböző helyen sem, X-epilem meg volt), mind negatív reggeli pisiből.

Amikor meg kellett volna jönnie, előtte lévő-, illetve aznap volt olyan fájdalmam, mintha mindjárt megjönne, illetve tegnap és tegnapelőtt is rövid ideig, de ezek hamar elmúltak, és azóta sem jött meg, ma nem éreztem (még?) ilyet.

Kérdésem az, hogy ha 10-e óta csak a késést követően voltunk együtt, akkor lehet-e baba még a dologban, vagy már biztos, hogy nem? Van értelme újabb tesztet csinálni? Ha igen, mikor? Mikor érdemes dokihoz menni esetleg?

Köszönöm, ha elolvastad, és ha válaszolsz! :)

2014. febr. 28. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még nem reménytelen az eset. Orvoshoz még minimum 2 hétig nem érdemes menned. Miért nem próbálsz 10-es érzékenységű teszttel tesztelni? X-epil és a Clearblue is 25-ös.
2014. febr. 28. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Patikában is csak 25-ös meg 30-as (!!) volt! Rosmannban és TESCO-ban is csak 25-ös csíkok... :S DM-ben még megnézem.
2014. febr. 28. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondod, két hét múlva mindenképp érdemes elmenni orvoshoz, akkor is ha negatív? Megpróbálok megint vadászni 10-es tesztet, azzal mikor teszteljek? :)

Köszönöm a segítséget, választ!

2014. febr. 28. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
van esélye hogy pozi lesz.tesztelj holnap megint x-epillel ha úgy is van otthon.ha terhes vagy akkor egyszer azon is elkezd látszani,nem??drukkolok.
2014. febr. 28. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
szia! hát szerintem még nem reménytelen a dolog,lehet késöbb volt petérésed,és sokaknál még negativ ilyenkor a teszt,szerintem várj még egy párnapot ha nem jön meg,és tesztelj megint, neten nézted a teszteket? mert ott szerintem tudsz venni 10eset. én nagyon szoritok neked h babo legyen :) (R)
2014. febr. 28. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
ja és majd ird meg milett,mert nagyon kiváncsi vagyok! (R)
2014. febr. 28. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
félreolvastam hogy x-epiled volt...nem pedig van.mindegy.akkor vegyél gyógyszertárban Valentin nevű tesztet.az 10-es talán.
2014. febr. 28. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:

először is az X-epilt felejtsd el, menj egy patikába el, ott kérj egy normális minőségű tesztet (ha megmondod a patikusnak mikor kellett volna megjönnie a számodra legmegfelelőbbet adja) és abból csinálj egy új tesztet.

Ha az is negatív, akkor a következő kimaradt menstruáció után menj orvos, mert valószínűleg mástól maradt akkor ki (volt már ilyen hogy kimaradt?)

Ha potizív, akkor várj még 4-5 napot, 6-7. hét között menj dokihoz, addigra lesz szívhang.

2014. márc. 1. 06:54
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Igen, én sem akartam már X-epilezni, láttam a sok rossz tapasztalatot vele kapcsolatban, de jobb híján vettem. Patikában meg azt mondták, csak 25-ös meg 30-as (nem is hallottam még ilyet!) van, amikor 10-est kértem... Megpróbálok egy másik helyre elmenni, hátha, meg megnézem a neten. :)

Még sose maradt ki. Nyáron hagytam abba a fogamzásgátlót két év után, azóta gyakorlatilag mindig pontos volt, egy-két nap csúszás volt maximum, kimaradás sosem, 9 nap késés pláne nem (kivéve egy csúnya, erős felfázáskor, akkor eltolódott miatta a ciklusom, de ahhoz képest pontosan jött meg azóta, doki is látott...).

Bocsi a hülye kérdésért, de akkor is számításba lehet venni késői peteérést, ha csak egy alkalommal voltunk együtt az eltolódott/kimaradt menzesz előtt ebben a hónapban (ciklusban)? /Utaztunk felváltva párommal.../

Megírom, mi lett! :) Köszi az érdeklődést! :)

/Amúgy tünet: émelygés meg szurkálás, erősebb hányinger esténként volt kétszer/

2014. márc. 1. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
persze,késöi peteérés bármikor lehet,na hát akkor igazán szerencsés lennél ha egy alkalombol jönne össze,de kivánom h igy legyen :) (R)
2014. márc. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!