Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valami probléma miatt...

Ha valami probléma miatt nincs peteérés, akkor az azt jelenti, hogy soha nincs, vagy előfordulhat, hogy azért egyszer- egyszer mégis érik?

Figyelt kérdés

Hú ezt kicsit furcsán fogalmaztam, lehet, hogy nem érthető.:-) Szóval az előző két ciklusomban úgy tűnik nem volt peteérés (orvos is ezt mondta a hőgőrbéim alapján) ebben a hónapban viszont úgy tűnik (egyelőre), hogy volt.

Volt valaki hasonló helyzetben? Ezt mi okozhatja? Tudom, hogy megkérdezhettem volna az orvost, de később kezdtem el elezen gondolkodni, ezért most tőletek várnék tapasztalatokat.....

2009. dec. 12. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Néha azért van peteérés. Nekem PCOS betegségem van, attól nincs peteérésem sajnos, csak baromi ritkán.Tavaly összesen 1× volt, pont össze is jött a baba. :) Egyébként meg kb. fél évente 1× szokott peteérésem lenni. Vérezni szoktam 3-4 havonta, de akkor nem igazi mensi van, hanem a ciszták távoznak. Ez látszik a színén, meg az állagán, mert nagyon darabos. De ezt lehet kezelni, csak sajnos a nőgyógyászok 70%-a azt se tudja mi az a PCOS. Próbálj meg egy belgyógyásszal beszélni, mert a PCOS nagyon összetett próbléma így ők is foglalkoznak vele és ha tényleg az a bajod, akkor a gyógyszert a nőgyógyász nem is írja fel, csak a belgyógyász, mert nem minden nődökoki tudja mi kell rá.

Nézd meg ezt az oldalt: www.pcos.hu

2009. dec. 12. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Sajnálom, hogy ilyen betegséged van, a babához viszont gratula!!!

Nekem rendszeresek a ciklusaim, és (szerintem) a vérzések is normálisak, de mindenesetre járok dokihoz, mert még nem jött össze a babó!

2009. dec. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!