Beágyazódás jele lehet? Többi lent részletesen
Figyelt kérdés
A ciklusaim 28naposak. Február 10én volt az 1. nap,március 9re nem igazán várnám. Tegnap pisilés után a wc papíron rózsaszínes valamit láttam,de ma eddig semmi,és a bugyin sem látszik semmi,csak akkor volt,és az is a papíron. Amit még tudni kell,hogy a menzi előtt már 5-6nappal szoktam vérezgetni,ami rendes vér,nem ilyen,szóval biztos,hogy nem az a bizonyos "barnázás".az csak nem a ciklusom kb 23. napja HELYETT a 18.napon jelentkezne.az ovumat érzés szerint,nincs hőgörbe,se semmi,de az múlt hét szomat-vasárnap volt,a tünetek szerint,szóval a ciklus 13-14. napján volt. ha valami infot nem írtam még le,ahhoz,hogy válaszolni tudjatok,akkor kérdezzétek meg légyszi.2014. febr. 28. 14:11
1/9 anonim válasza:
Igen lehet beágyazódás jele. :)
2/9 A kérdező kommentje:
tudnék neki örülni.jó lenne,ha igazad lenne,ez a második hónap probálkozás,és az elsőbe nem tapasztaltam ilyet.
2014. febr. 28. 14:43
3/9 A kérdező kommentje:
légyszi még írjatok tapasztalatokat
2014. febr. 28. 16:16
4/9 anonim válasza:
Szia! Egyszerre volt ovulációnk :D Nekem nem volt semmi jel a beágyazódásra az első babánál, ő most 6 éves, tesót szeretnénk, és most sem vettem észre semmit. Nem sok esélyem van, de nagyon bízom benne, hogy sikerült most. Majd írj, mi lett a vége.
5/9 A kérdező kommentje:
:-):D okés,írok.de Te is írd majd meg légyszi,hogy mi a helyzet a pici tesóval
2014. febr. 28. 17:43
6/9 anonim válasza:
Én is 9-re nem várom. Én még nem tapasztaltam semmit. Fájnak a melleim, de az nem új, minden hónapban így van. Remélem sikerült most Neked, Nekünk ez lesz a 6 hónapunk...
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves együtt "ciklusolok",nekem most nem jött össze,mert már vérzek.szerencse,nem szerencs,de legalább egy héttel előbb tudom meg,hogy lett e vki.nálatok????????
2014. márc. 3. 16:38
8/9 anonim válasza:
Szia! kistesós válaszoló vagyok. Nekem még mindig semmi, nem tudom mikor csináljak tesztet... Talán 11 környékén?
Sajnálom, hogy megjött neked, de igaz, hogy így legalább tudod mi a helyzet.
9/9 A kérdező kommentje:
szia.hát igen.elméletileg holnap reggel már nézheted érzékenyebb teszttel.remélem nálatok jön a kistesó.:-)
2014. márc. 5. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!