Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez beágyazódás?...

Szerintetek ez beágyazódás? (többi lent)

Figyelt kérdés
Február 5.-én jött meg a ciklusaim változó 25-26 esetleg 27 naposak. Elkezdtem ezt a hőmérőzést gondoltam veszíteni valóm nincs mivel ez az első hónap. De elég érdekes dolgok történnek velem a ciklusom 9.-ik napján leesett a hőm 36.6-ról 36,4-re és volt barnás folyásom is elég rendesen látszott a tisztaságin. Másnap felment a hőm 2 tized fokot utána újra leesett rá 2 napra és két napig lent is maradt 36,3 fokon felment 36.5-re két napig megint úgy volt és tegnap a barnás folyástól számitott 7.-ik napon elkezdett fájni az alhasam olyan szúrós érzés és a derekam is fáj ma reggel a hőm felugrott 36.9-re és ha köhögök olyan erős alhasi fájdalmam van mintha ki akarna szakadni egyszer egyszer de ez csak akkor ilyen erős ha köhögök de ha nem köhögök is szurkál egy kicsit. Szerintetek ez mire utal?
2014. febr. 20. 09:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Itt a görbém

[link]

2014. febr. 20. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
a 12. napon kezdődött az ovud. A ciklus eleji barna folyásod nem tudom mitől lehetett. Ha tegnap óta érzed ezeket és együtt voltak 3-4 napja (febr. 15-16-án vagyis a 12. nap környékén), akkor akár érezhetsz beágyazódást. Ha tartósan fennmarad a hőd és nem jön meg március elején, csinálj egy tesztet
2014. febr. 20. 10:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom egyre erősebb szurkálást érzek már nem csak köhögésnél és a derekam is fáj mintha meg akarna jönni. Együtt voltunk mindig mikor kicsit lentebb ment a hőm.
2014. febr. 20. 10:06
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és olyan érzésem van mintha rázna a hideg egyszer egyszer de csak a mellemnél érzem. Mintha egyszer egyszer kirázná a hideg őket :)
2014. febr. 20. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
várd ki türelmesen a következő nem várt mentruációd és utána tesztelj. előbb nincs értelme. és reggeli pisiből. drukkolok
2014. febr. 20. 10:09
 6/8 A kérdező kommentje:
kivárom mindenképp csak olyan fura, hogy a kilencedik napon éreztem kis szurkálást meg az a barna folyás. Nem vagyok benne biztos, hogy olyan korán lehet valakinek ovuja?
2014. febr. 20. 10:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes. Te a 9-dik napon érezted az ovus fájdalmat. Én a görbéd alapján pedig a 13-dik napra tenném.
2014. febr. 20. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:

A ciklus hosszaid is inkább arra utalnak, hogy 12-13. napon lehetett az ovud. Ritka, hogy 9. napon van, de megesik, vannak még csodák. :) úgy még a beágyazódási tünetek is stimmelnének, de azért nem biztatnálak túlzottan.

Kíváncsi vagyok... egy hét és minden kiderül...

2014. febr. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!